Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

TA-plansritare för direktrekrytering till kund i Göteborg

Vill du vara en del av och bidra till trafiksäkerheten vid vägarbeten? Gillar du att tillsammans med ditt team driva projekt med nära kundkontakt? Värdesätter du det familjära företaget med bred kunskap och vikten av engagemang? Då har vi rätt utmaning för dig!

Om tjänsten
I rollen som TA-planskonsult/projektledare hos kunden upprättar du TA-planer samt söker de tillstånd och underlag som krävs för etablering av skyddsanordningar och övrig utrustning för säkra arbetsplatser. Rollen är varierande och du har nära kontakt med både kommun och kunder och får agera rådgivande både internt och externt.

Tjänsten är en direktrekrytering till kund, vilket innebär att vi sköter hela rekryteringsprocessen och att du sedan anställs direkt hos kund.

Arbetsuppgifter
 • Upprätta TA-planer
Om dig som söker
Du som söker är lösningsorienterad med en god känsla för service. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar med positiv energi. Vidare är du strukturerad och tycker om att ta ansvar. Du är självgående med ett stort intiativtagande.

Krav
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • B-körkort
Meriterande
 • Tidigare branscherfarenhet
 • Trafikverkets stegutbildningar
 • Godkända och gällande certifieringskrav enligt Trafikverket
Övriga villkor


Anställning: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Lön: Enligt överenskommelse.

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
  Om Tranpenad
  Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

  Ansökan


  Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

  Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
  Mer info
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  13 maj 2023 (47 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

  Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare