Hoppa till innehåll

Extrajobb på måndagar inom lager

Är du en person som drivs av att jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Vill du dessutom dryga ut studentkassan och få arbetslivserfarenhet på köpet? Då tycker vi du ska läsa vidare!

Om tjänsten
Vi söker studenter eller personer med en annan huvudsaklig sysselsättning som vill jobba extra inom lager till vår kund i Göteborg. Måndagar är en stor dag för våra kunder och är obligatoriska att kunna jobba.

Arbetsuppgifter
  • Orderplock och pack
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Du ska alltid vara tillgänglig måndagar samt 1-2 dagar övriga veckodagar. Du ska förstå vikten av att passa tider, gilla att arbeta i högt tempo och inte ha några problem att hugga i!

Arbetspassen är fördelade vardagar mellan 06.00-19.30, både 4h pass och 8h pass.

- För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du under en vecka tid skall kunna arbeta heltid för upplärning på arbetsplatsen. (måndag-fredag 06.00-14.30)

Krav
  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Du skall kunna arbeta varje måndag
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Kunna föra dig på svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Körkort B
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom lager
  • Truckkort A+B
Eftersom du kan bli bokad på arbetspass med kort varsel är det till stor fördel att du är flexibel med dina tider.

Vad vi kan erbjuda dig

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Tranpenad logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Ängelholm
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Härryda
Transport & Logistik
Företagslogga