Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Nu söker vi dig, vår framtida elmätartekniker i Göteborg!

Nu söker vi dig, vår framtida elmätartekniker!
Här är du välkommen att ansluta till ett härligt team som sedan ett tag tillbaka startat upp på detta stora och spännande projekt. Man jobbar i rotation vilket här innebär att du jobbar ons-ons varannan vecka, hur grymt är inte det? Tänk att få vara ledig varannan vecka för att kunna göra precis vad man vill, kanske vill du passa på att resa, utföra en hobby eller bara ta det lugnt, du bestämmer!

Men vad är det exakt jobbet går ut på då?
Jo, du kommer här att utföra byten utav elmätare där du rör dig runtom Göteborg för att utföra ditt arbete. Under veckan som du är på jobb får du tillgång till egen servicebil, verktyg och självklart kläder efter väder, allt för att du ska kunna göra ett så grymt jobb som möjligt!

Du jobbar främst självständigt, men har alltid ett stort team av goa kollegor runt omkring dig att höra av dig till om du skulle behöva hjälp med något eller om du bara blir sällskapssjuk.

För att trivas i rollen bör du klara av att jobba långa dagar samt det självständiga tänket.
Du kommer att utföra ditt arbete delvis inomhus, delvis utomhus, så det är ett plus i kanten om du är van vid att jobba ute i friska luften (vi vet alla hur mycket det kan regna och blåsa i Göteborg)

Måste jag ha en utbildning för att söka?
Nej! Här söker vi dig som antingen har tidigare erfarenhet som montör, mekaniker eller bara är allmänt händig! Har du en relevant praktiskt bakgrund så in och sök! För de kandidater som startar upp på projektet ingår intern utbildning hos Eltel.

Låter detta som något för dig? Ta chansen nu att bli en del av vårt härliga team!

Vet du inte vad du ska göra på din lediga tid? No worries - Kom o ta en kaffe med oss, vi har massor av tips på roliga aktiviteter, sevärdheter o annat skoj i Göteborg.

Uppstart sker löpande under projektets gång.

Krav:
  • Händig och praktiskt lagd
  • B-körkort Manuell
  • Vana vid att jobba utomhus samt långa dagar.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 nov. 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare