Mötesbokare på deltid till Laddboxkillarna i Göteborg!

Mötesbokare på deltid till Laddboxkillarna i Göteborg!

Nu letar vi efter dig pratglada, service och sälj-inriktade stjärna på deltid!

I tjänsten som mötesbokare hos Laddboxkillarna har du en mycket viktig nyckelroll! Här kommer du med datorn och telefonen som verktyg att boka in kundmöten för både privatpersoner, bostadsföreningar och företag.

Du bör ha en relevant säljbakgrund, känsla för kundkontakt och gärna ett intresse för framtidens laddboxar. Detta är ett nytänkande ungt företag i tillväxt som lägger stor vikt vid att hitta rätt person till teamet. Här tillåts du vara flexibel i ditt arbete och har goda möjligheter till fast anställning hos kund. Fast lön + provision, du kan alltså påverka din lön och visa vad du går för!

Vi söker dig som:
  • Talar och skriver obehindrat på Svenska
  • Är bosatt i Göteborg
  • Har erfarenhet av telefonförsäljning eller liknande
  • Är kommunikativ och orädd
  • Vill hamna på ett personligt företag i tillväxt

Låter detta som du? Ansök direkt via länken eller maila ditt Cv till ansokan@toptemp.se (Märk din ansökan med - Mötesbokare -)

Om Laddboxkillarna

Laddboxkillarna grundades av två goa Göteborgare, tillika certifierade elektriker med lång erfarenhet i branschen. Med våra säkra och smidiga helhetslösningar är vi med och bidrar till att påskynda processen där fossila bränslen skall bytas ut till eldrift. Vi brinner för det vi gör och får ofta höra att vi är snabba, skickliga, professionella och inte minst kundfokuserade. Vår samlade erfarenhet av över tusen installationer av olika laddlösningar har gjort att vi valt med omsorg vad vi vill installera. Kvalitet är vårt ledord och därför samarbetar vi endast med företag och tillverkare som håller måttet, allt för att vår kund skall få den bästa möjliga laddlösningen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toptemp.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Toptemp

Toptemp är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag som ingår i Amesto koncernen och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag.

Vi har kontor i flera olika städer i Norden, vi befinner oss nu i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målinriktade och härliga människor till våra team!