Hoppa till innehåll

Erfaren elektriker till Göteborgs Brandservice!

Nu har du som Elektriker alltså chansen att ingå i ett riktigt gött team med familjär känsla och fokus på kvalitet o service.

Är du..
certifierad elektriker som söker en varierande vardag? ute efter möjligheten att arbeta på olika typer av uppdrag, både stora som små? nyfiken på att kunna växa i din roll på ett etablerat företag? en person med glimten i ögat som trivs med att vara ansiktet utåt?
Då är du den vi söker!

I rollen som serviceelektriker kommer du här att ha en bred roll med stort ansvar för både det praktiska med även administrativa uppgifter. Din roll innebär allt från felsökning, installation av brandlarm, dra kablar och koppla centraler till planering, fakturering, beställning av material och kundkontakt.
Du arbetar efter både inkommande ordar där du själv har ansvar för uppdraget, men du kan även bli uppbokad av kollegor som behöver dig på andra projekt. Därför är det viktigt att du trivs med en vardag där den ena dagen inte är den andra lik.

I tjänsten utgår du från din bostad med arbetstider måndag-fredag 7-16, men självklart är du välkommen in till kontoret på en kopp kaffe med kollegorna eller för att sköta dina administrativa uppgifter.

Givetvis kommer du också att bli utrustad med allt du behöver som kläder, verktyg, bil, dator och telefon. Allt för att du skall kunna göra ett så grymt jobb som möjligt!

Krav för tjänsten:
  • Certifierad Elektriker, minst 1 års erfarenhet.
  • B-körkort
  • Stor servicekänsla och förmåga att se helheten.
Notera att gänget på Göteborgs Brandservice lägger stor vikt vid att hitta rätt person till teamet!

Du blir här till en början anställd hos oss på Toptemp med god chans att anställning senare tas över av kund. Intervjuer sker löpande och uppstart kommer vi överens om tillsammans.

Se nu till att skicka in ditt CV till oss på direkten för denna möjlighet!
Ansökan skickas till ansokan@toptemp.se eller klicka på länken på sidan.

Hoppas vi hörs!

Om Göteborgs Brandservice AB
Företaget startades 1986 och har som ett familjeföretag under åren utvecklats till en ledande leverantör av olika säkerhetslösningar inom systematiskt brandskydd och förebyggande brand.Brandredskap och övriga installationer är bara en del av det totala säkerhetsarbetet, lika viktigt är underhåll, service samt löpande kontroller och utbildning av medarbetaren. Vi erbjuder därför översyn och underhåll av marknadens alla brand- och säkerhetsutrustningar.
Läs mer om företaget här: https://gbgbrandservice.se/om-oss/
TOPTEMP AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Karin Hultberg
Email

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!
http://www.toptemp.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Uddevalla
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Munkedal
Bygg & Hantverk
Företagslogga