Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Eltels nästa planeringskoordinator, är det du?

Är du en planerare ut i fingerspetsarna, bra på att se helheten och har stor datakompetens? Då skall du läsa vidare här!

Som planeringskoordinator hos Eltel har du en mycket viktig roll för att projektet skall flyta på. Dina främsta ansvarsområden kommer att bestå utav planering av produktionen för alla goa elmätartekniker ute i fält. Vilket bland annat inkluderar att se till att rätt arbetshandlingar finns till hands, sätta och följa tidsplaner, säkerställa att resurser fördelas på ett bra sätt och se möjligheter i effektivisering av arbetet för teknikerna.

Din roll här är alltså avgörande för att projektet skall flyta på så smidigt som möjligt, både långsiktigt men också i den dagliga driften. Därför är det viktigt att du som person är analytisk, initiativtagande och att du vill vara den så kallade spindeln i nätet!

Krav:
  • Väldigt god datorvana med stort fokus på Microsoft Excel – Då analysering av data från Eltels beställare är en stor del av arbetsdagen.
  • Obehindrad svenska och engelska i tal o skrift – Som planerare har du många kontaktytor både internt och externt.
  • B-körkort – Förekommer en del resor och platsbesök
I rollen som planeringskoordinator erbjuds du här arbetstid måndag-fredag med möjlighet att delvis jobba hemifrån.
Introduktion och utbildning i arbetet samt möjlighet att få vara med och påverka. Direktrekrytering till Eltel med uppstart enligt överenskommelse.

Ansök nu via länken på sidan eller skicka ditt CV till ansokan@toptemp.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 apr. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare