Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Elektriker i Göteborg? Vi har jobbet för dig, oavsett din erfarenhet!

Nu är vi på jakt efter fler elektriker till våra härliga kunder i Göteborg och Mölndal!

Vi på Toptemp får ständigt in flera olika typer av spännande och varierande uppdrag i Göteborgsområdet, därför söker vi nu efter dig som är utbildad elektriker och vill bli en del av världens bästa team!

Vill du jobba på ett längre eller kortade projekt? Vill du starta om en månad eller kanske redan nästa vecka? Vill du jobba inom service, entreprenad eller industri? We ´re on it!

Vi gör allt för att matcha rätt jobb till just dig, allt för att du ska trivas så bra som möjligt på din nya arbetsplats. Här erbjuds en bred variation av möjligheter till diverse olika arbetsplatser, jobb och projekt. Vi tar gladeligen emot alla sökande. Vare sig du har flera års erfarenhet eller om du precis är i starten av din karriär så är du varmt välkommen med din ansökan till oss!

Krav:
  • ECY certifikat eller motsvarande
  • Fullförda lärlingstimmar
  • B- körkort
Men vad kan vi dig erbjuda då? Well! Förutom grymma kollegor, ett starkt varumärke och snygg merch så finns det många fördelar med att jobba hos oss på Toptemp.

Här får du god och nära kontakt med din konsultchef, du får arbetskläder o verktyg samt spännande karriärsmöjligheter både i Sverige och Norge, hur bra?!

Skicka in din ansökan idag så tar vi kontakt och berättar vad vi har för uppdrag som skulle kunna passa just dig! Missa nu inte denna grymma möjlighet till att bli en del av Toptempfamiljen!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare