Hoppa till innehåll

 

Säljare Dagligvaruhandeln
till distrikt norra Göteborg / Bohuslän med omnejd

Har du bakgrund som säljare alternativt har erfarenhet från dagligvaru- eller servicehandeln och känner att du vill göra 2023 till starten på din nya karriär hos oss? Är du dessutom en person som älskar att träffa människor, inspirera och inte minst gillar att nå och överträffa målsättningar med dina kunder? Då skall du läsa vidare för nu har du chansen att komma till oss på Toms.

Vi ställde några frågor till Jonas som är teamledare i Syd.


Hej Jonas! Hur länge har du varit i branschen?
Jag har jobbat inom dagligvaruhandeln i 14 år.

Vad tycker du om att jobba hos Toms? 
Först och främst är både Toms och Anthon Berg varumärken som står både för tradition och kvalité, något man verkligen kan stå bakom. Jobbet är väldigt omväxlande och man träffar många olika människor varje dag och eftersom säljväskan är bred innebär det att jobbet blir omväxlande med både hyllarbete, golvexponeringar och kanske framförallt säsong där vi är så stora. Toms är ett stort företag där alla jobbar nära varandra precis som man gör på ett familjeföretag!

Hur skulle du beskriva din ledarstil?
Jag vill se att man kan utmana sig själv. Jag vill även att man hela tiden strävar efter att utveckla sig själv, och sitt distrikts omsättning. Det är viktigt för mig att du är tävlingsinriktad, och ser möjligheter istället för problem. Inte minst viktigt, så vill jag att man har kul på jobbet. Jag har daglig kontakt med säljarna.

Vad gör du när du är ledig?
Jag gillar sport i nästan alla dess former och gärna ett eget träningspass. Och att umgås med familjen såklart.

Om jobbet som säljare
Vår ambition är att du skall komma till ett familjärt företag med en stark vinnarkultur, egna starka varumärken och som lägger stor vikt i att du skall trivas och ha kul på jobbet. Din nya utmaning är ett distrikt som omfattas av en väl inarbetad kundstock i Göteborg / Bohuslän med omnejd. Du kommer att ingå i ett team av sju kunniga, lyhörda, motiverade, resultat och målinriktade säljare på region Syd, totalt i Sverige är vi idag 16 medarbetare i säljkåren.

Ditt praktiska arbete innebär självständig planering och uppföljning av dina egna försäljningsinsatser och resurser, besök hos dagligvaruhandeln, där din primäruppgift blir att göra våra produkter lättillgängliga för konsumenterna, följa upp kampanjer och skapa lönsamhet. Du ska också hjälpa butikerna att förbättra sin volym och lönsamhet med hjälp av våra produkter.  

Om dig 
Vi vill att du har egenskaper som gör dig till en lönsamhetstänkande, effektiv säljare och att du känner en stark vilja och glädje i att sälja och vägleda distriktets kunder på både kort och lång sikt. Dessutom är du strukturerad och planerande med en god överblick - även i pressade situationer.

Vi vill att du trivs i ett högt tempo och är en tävlingsmänniska som vill växa tillsammans med oss. 

Lämplig bostadsort är i Göteborg, Kungälv, Ale med omnejd.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamledare Jonas Lind på telefon: 070 632 57 76 alt mail jjs@tomsgroup.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Toms gruppen är ett skandinaviskt konfektyrföretag baserat i Köpenhamn med starka varumärken som Anthon Berg och Pingvin. Omsättningen är cirka 2 miljarder SEK och företaget har 1000 anställda. I Sverige är vi den fjärde största konfektyrleverantören. Det går bra för Toms i Sverige och nu går företaget in i en period med stort fokus på tillväxt. Läs mer om Toms på www.toms.se och mer om Anton Berg på www.anthonberg.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare