Ingenjör till vårt konsultnätverk på TNG Tech

Ingenjör till vårt konsultnätverk på TNG Tech

Är du automationsingenjör eller processingenjör och vill jobba som interimskonsult? Bli en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech!

Jobbet som interim konsult på TNG Tech är en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag. Här kan du få en karriär utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på ett par månader eller samma arbetsplats över längre tid. Oavsett kommer du in i ett bolag som är i behov av just din kompetens och du där du kan göra skillnad direkt!

På TNG Tech har vi ett stort nätverk med företag i ett flertal olika branscher; från fordon och elektrifieringen, process- och tillverkningsindustri till Life science och logistik. Vem vet, kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall? Vi guidar dig gärna till rätt utmaningar. Välkommen till TNG Tech!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som interimskonsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Hos oss kommer du:
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.
Dina arbetsuppgifter

Som interimkonsult inom processteknik och automation varierar ditt arbete beroende på uppdrag. Du kommer stödja produktionen genom att driva och genomföra förändringsarbeten genom att exempelvis arbeta med projektplanering, processoptimering, felsökning och driftsättning. Andra arbetsuppgifter kan exempelvis vara:
 • Processberäkningar, dimensioneringsberäkningar
 • Utvärdering av olika tekniker och olika leverantörer
 • Driftsättning av utrustning och processenheter
 • Framtagande av automationsunderlag samt driftinstruktioner
 • Processuppföljning
 • Ansvara för service, underhåll och optimering av automationen i produktionen.
 • Driftsätta nya system, säkerställa funktionalitet, hantera överlämnande till produktionen och utbilda produktionspersonalen i systemen.
Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har - din kompetens.

Våra förväntningar

För att lyckas som interimskonsult på TNG Tech behöver du:
 • Ha flera års arbetslivserfarenhet inom ditt område, exempelvis automation, produktion eller teknik. Det vill säga att du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i.
 • Erfarenhet från tillverkande industri.
 • Kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer, liksom ha ett stort intresse för att skapa långsiktiga bra relationer.
 • Vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat eller förändring på en begränsad tid.
 • Trivas i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan vara den enda i din yrkesroll men även förstår vikten av att samarbeta för att nå uppsatta mål
Intresserad?

Detta är en annons för att bli interimskonsult hos oss. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss på TNG Tech, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Vi sköter rekryteringsprocessen till varje uppdrag fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte kan ta emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Amanda Alwan
Email Mejla Amanda Alwan
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech