Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Ingenjör inom exportkontroll, Göteborg

Ansök nu
Söker du som erfaren ingenjör en spännande roll? Sök jobbet som specialist inom exportkontroll till ett stort bolag i Göteborg!

För dig som är en erfaren ingenjör, tycker om att jobba med viktiga dokument och trivs på stora bolag finns nu en fin möjlighet att ta nästa steg i karriären. Via oss på TNG Tech finns ett jobb för dig som vill växa in i en roll och succesivt bli specialist inom exportkontroll. Allt på ett stort internationellt bolag inom automotive i Göteborg.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att ingå i ett globalt team med passionerade och skickliga kollegor med olika bakgrunder. Kunskapsdelning, teamwork och öppenhet är nyckelkarakteristika i teamet. Tempot kan vara högt men du kommer att ha roligt på jobbet tillsammans med omtänksamma kollegor. Här kommer du att ha möjlighet att utvecklas i din specialistroll och arbeta med en rad olika avdelningar inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
  • rådgiva inom tekniska utvärderingar för exportkontroll inom företaget med fokus på produkter och teknologi
  • driva utredningar avseende produkters egenskaper och ny teknik för att utvärdera mot militära specifikationer
  • delta i identifiering av nuvarande och potentiella risker avseende exportkontroll i tidiga stadier av produktutvecklingen
  • ta en aktiv roll i arbetsgrupper med representanter från olika funktioner inom företaget såsom juridik, försäljning, teknik och verksamhet angående specifika frågor om exportkontroll
Värt att veta

Som en del av företagets globala Export Control kommer du att spela en avgörande roll för att säkerställa att slutkunden har tillgång till följsamma och effektiva verktyg för handel med känsliga objekt såsom militära eller produkter med dubbla användningsområden.

Denna tjänst är för närvarande ett konsultuppdrag men kan om rätt person hittas, övergå till en direktrekrytering.

Vår uppdragsgivare har valt att vara konfidentiell, men om du är intresserad av att veta mer om rollen och företaget är du välkommen att höra av dig till oss. Vi berättar gärna mer och svarar på alla dina frågor.

Våra förväntningar
  • utbildad ingenjör eller liknande kompetens
  • gedigen erfarenhet inom teknik
  • svenska och engelska är ett krav, både verbalt och skriftligt.
  • arbetat med t.ex. BI-verktyg, datamanagement och automation är meriterande.
Om du har erfarenhet av att arbeta inom process, kvalitet eller teknik kan det vara till stor fördel i den här tjänsten. En del av jobbet är att analysera och tolka regler och kunna förklara dem för andra. För denna position är det värdefullt att kunna se både helheten och kunna dyka ner i detaljer när det behövs. Du trivs med nätverka, har en kontinuerlig förbättringsinställning och är självsäker och bekväm som talesperson.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson
Amanda Alwan
Email
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare