Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Strategisk inköpare till bolag i Göteborg

Ansök nu
Ta ledningen, skapa relationer och maximera företagets framgång! Sök rollen som strategisk inköpare till ett bolag i Göteborg.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som Strategisk Inköpare? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll som Strategisk Inköpare/Inköpsansvarig till ett bolag i Göteborg. Vi söker en engagerad och resultatorienterad person som brinner för att fatta strategiska beslut, bygga starka relationer och optimera prishanteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Denna roll erbjuder flexibilitet och möjligheten att starta som konsult hos kunden alternativt en direktrekrytering. Vi strävar efter att hitta den bästa lösningen för både dig och vår kund. Är du redo att starta relativt omgående och har den profil vi efterfrågar kan denna möjlighet vara starten på en spännande och långvarig karriär.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
 • Arbeta strategiskt med inköp och beslutsfattande, samtidigt som operativa inköp utförs av linjefunktioner.
 • Förhandla och upprätthålla relationer och avtal med leverantörer för att säkerställa bästa möjliga villkor och priser.
 • Hantera prissättning och prishantering för att säkerställa konkurrenskraftiga inköpspriser och kostnadsbesparingar.
 • Ansvara för artikelregistrering i vårt affärssystem samt eventuellt PIM-system (Product Information Management).
 • Utveckla och genomföra strategier för artikelvård och hantering av sortiment.
 • Använda avancerade Excel-funktioner.
 • Tillhandahålla analytiskt stöd och rapportering till ledningsgruppen för att bidra till strategiska beslut och affärsutveckling.
Värt att veta

Det är ett väletablerat företag med säte i Göteborg och en arbetsstyrka på totalt 185 anställda. Av hänsyn till kundens begäran skriver vi inte ut företagets namn i denna annons. Om du är intresserad av att veta mer om rollen eller företaget, är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Våra förväntningar
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta strategiskt inom inköp, alternativt som inköpsansvarig.
 • Kunskap och förståelse för beslutsfattande och inköpsprocesser.
 • Stor erfarenhet av att hantera relationer, förhandla avtal och genomföra upphandlingar.
 • God förmåga att arbeta med prishantering och förhandla fram konkurrenskraftiga priser.
 • Erfarenhet av artikelregistrering i affärssystem, samt kunskap om PIM-system är meriterande.
 • Goda kunskaper i Excel
 • Stark analytisk förmåga.
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson
Amanda Alwan
Email
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare