Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Interimkonsulter inom strategisk inköp i Göteborg

Ansök nu
Vill du bli en del av vårt underkonsultnätverk? Vi söker interimskonsulter till flera spännande uppdrag inom strategisk inköp

Är du underkonsult som söker efter nya och spännande uppdrag? Då har vi på TNG det perfekta tillfället för dig! Vi letar efter erfarna konsulter som vill bli en del av vårt underkonsultnätverk. Just nu har vi flera utmanande uppdrag inom strategisk inköp, supply chain och projektledning.

Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som underkonsult hos oss på TNG har du möjlighet att ta del av en fri roll med varierande utmaningar och eget ansvar. Du bestämmer själv takten och hur mycket du vill arbeta, och har alltid möjligheten att tacka nej till uppdrag som inte passar dig.

Hos oss blir det sällan långtråkigt eftersom du har möjlighet att arbeta med flera olika bolag inom olika branscher och områden. Det ger dig möjligheten att utveckla din kompetens och bredda ditt nätverk på ett spännande och utmanande sätt.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:
  • Utveckla och genomföra strategier för inköp av varor och tjänster som uppfyller företagets behov och mål.
  • Analysera marknaden och leverantörsbasen för att identifiera nya leverantörer och utvärdera befintliga leverantörers prestationer.
  • Förhandla och upprätta avtal med leverantörer för att säkerställa konkurrenskraftiga priser, leveranstider och kvalitet.
  • Arbeta tätt med andra avdelningar inom företaget för att säkerställa att inköpen stöder företagets övergripande affärsstrategi och mål.
  • Hantera risker inom leverantörskedjan, såsom leverantörsinsolvens, produktkvalitet och efterlevnad av regler och standarder.
  • Identifiera och genomföra förbättringsprojekt för att optimera inköpsprocessen och minska kostnader och risker.
Värt att veta

Som interimskonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar.

Våra förväntningar

Vi söker efter personer med följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete inom områdena strategisk inköp, supply chain eller projektledning
  • Goda kommunikations- och samarbetsfärdigheter
  • Erfarenhet av att arbeta i projektteam och leverera resultat i enlighet med projektplaner
  • En kreativ och problemlösande inställning
Meriterande om du har erfarenhet från bygg, grossist eller processindustrin.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson
Amanda Alwan
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare