Erfarna servicetekniker inom hiss och rulltrappor

Erfarna servicetekniker inom hiss och rulltrappor

Vi söker nu efter 2 stycken erfarna servicetekniker för direktrekrytering till vår kund thyssenkrupp Elevator med placering i Göteborg.

Företaget expanderar och behöver förstärka sin organisation ytterligare.

Du kommer att arbeta i ett ledande internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker efter dig som vill arbeta med service, underhåll och reparation av tekniskt avancerade produkter. Yrket ställer stora krav på självständighet och eget ansvar. Det är även viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt samtidig som du är strukturerad i ditt arbete.

Beredskapsarbete förekommer.

Vem är du?

Du har en gedigen elbakgrund, inom såväl installation och schemaläsning som felsökning. Vidare har du erfarenhet av mekanisk montering och är noggrann i ditt arbete.

Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Dessutom är du självgående och stresstålig. Tidigare erfarenhet inom branschen är ett krav. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Datorvana och B-körkort är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

thyssenkrupp Elevator erbjuder en arbetsplats med en mycket god stämning och teamkänsla. Dina förslag och idéer är alltid välkomna. Tjänsten omfattar fast månadslön, servicebil, pensions- och försäkringsavtal, friskvårdsbidrag, friskprofilskontroll.

På thyssenkrupp Elevator arbetar man nära varandra och respekterar varandra.

Låter det detta intressant?

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter.

Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Camilla Arvidsson, camilla.arvidsson@barona.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

thyssenkrupp Elevator Sverige fokuserar på hiss- och rulltrappsmarknaden i Sverige. Verksamheten är indelad I nyinstallation, modernisering, service och reparationer. thyssenkrupp Elevator Sverige AB har 150 anställda fördelat på fem regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Karlstad. thyssenkrupp är känt för spjutspetskvalitet inom nya hissar och rulltrappor, flexibla moderniseringslösningar samt en erkänt god service. Vi profilerar oss även som ett företag med ett starkt focus på Hälsa och Säkerhet.