Hoppa till innehåll
Thomas Betong logotyp

C- chaufför hos Thomas Betong

Om tjänsten
Att arbeta som C-chaufför hos Thomas Betong innebär att du kommer att arbeta med att förbereda leveranser samt köra betongbil till kunder runtom Göteborg. Kontinuerligt underhåll, enklare reparationer samt tvätt av din egen betongbil och tillhörande utrustning är också uppgifter som ingår i tjänsten. Du arbetar både självständigt och i team. Arbetstiderna är främst belagda under dagtid och vardagar, helger samt skiftarbete kan förekomma.

I din roll som C-Chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Förberedelse för leveranser
- Betongbilschaufför
- Underhåll av utrustning

Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag på heltid med start i maj. Uppdraget löper initialt över sommaren men med goda chanser till förlängning efter det.

Om dig
Vi söker dig som har C-körkort och YKB. Det är meriterande med erfarenhet av arbete som C-chaufför med fokus på säkerhet, samt erfarenhet av betongbil. Det kan förekomma vissa fysiska arbetsuppgifter så du bör inte vara främmande för detta. Du värdesätter ordning och reda och har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning. Du har lätt för att samarbeta och sätter kunden i fokus.

Vidare ser vi att du är strukturerad, noggrann och social. Dessutom är du ansvarstagande och har förmågan att kunna prioritera där det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
- C-körkort och YKB-bevis
- Tillgång till bil för att ta sig till arbetsplatsen
- God samarbetsförmåga och fokus på säkerhet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Thomas Betong
Hos Thomas Betong får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där de tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. På Thomas producerar och distribuerar de högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Thomas Betong är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong. Det är deras kultur och expertis inom betong som gör dem unika. De i Team Thomas bryr sig om varandra och agerar för sina kunders, kollegors och företags bästa.

Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare