Hoppa till innehåll
Telia Company AB logotyp

Säljare till Telias butik i Göteborg Kungsportsplatsen

Ansök nu

Vill du bli en del av ett energiskt team som älskar att arbeta mot mål, kvalitativt kundbemötande och att tävla? Som säljare i Telias butik i Göteborg Kungsportsplatsen är din uppgift att förstå varje kunds behov av tjänster och produkter och baserat på det skapa anpassade lösningar.

Jag heter Franz Mörk och är Store Leader med fokus på att coacha och stötta teamet. Det jag älskar med mitt jobb är variationen och ständigt lärande. Vår vardag består av att stötta kunder att hitta rätt produkter i både vardag-, och arbetsliv. Ärenden handlar om allt från passande bredbandsabonnemang, tv-paket, senaste mobilen men också hur företagskunder kan sätta upp eller förbättra sin telefonväxel. Telia ligger i framkant vad gäller dessa tjänster och produkter och våra medarbetare är experter vad gäller kundlösningar.

Vi söker dig som sätter kunden först, är förtroendeingivande, initiativtagande och motiveras av att sälja. Tidigare erfarenhet från serviceyrken är en fördel.

Vi erbjuder dig förutsättningar att utvecklas. Rollen varvas med roliga tävlingar, teamaktiviteter, utbildning och erfarenhet från ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi vill stötta dig att utvecklas både yrkesmässigt och på ett personligt plan. Hos oss blir du en del av ett produktivt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva.

Intresserad? Vänta inte, ansök nu om du vill bli en del av vårt team!
Sista ansökningsdatum är 2023-09-30

Vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på franz.mork@teliacompany.com eller 0722078759.

Praktiska krav för den här rollen är att du har en gymnasieexamen och att du är flytande på både svenska och engelska.

För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum (notera att slutkandidater omfattas av bakgrundskontroll).


Welcome to Telia - Let’s make better happen!

Se hur det är att jobba i Telias butiker här: https://www.teliacompany.com/sv/karriar/rekrytering/

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Telia is the home for connected technology that allows generations to thrive, pioneering ways for businesses to become smarter and societies more sustainable. Together, we are making better happen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare