Hoppa till innehåll
Om Telebyrån:
Telebyrån är ett väletablerat företag inom telekombranschen med en stark närvaro i Göteborg. Vi fokuserar på att leverera högkvalitativa telekommunikationstjänster till våra kunder och hjälpa dem att optimera sina affärsprocesser. Nu söker vi en engagerad och driven mötesbokare som kan hjälpa oss att expandera vår kundbas och nå nya höjder.

Arbetsuppgifter:
Som mötesbokare hos Telebyrån kommer du att ha en central roll i vår försäljningsprocess. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
  • Att kontakta potentiella kunder via telefon och e-post för att boka möten med våra säljare.
  • Identifiera och kvalificera prospekt baserat på våra tjänsters relevans för deras behov.
  • Följa upp och underhålla en noggrann och uppdaterad kunddatabas.
  • Samarbeta med säljavdelningen för att säkerställa att mötesmålen uppnås.
Kvalifikationer:
Vi söker en kandidat som är målinriktad, kommunikativ och har följande kvalifikationer:
  • Erfarenhet av telefonförsäljning eller mötesbokning är meriterande, men ej ett krav.
  • En positiv attityd och förmåga att bygga relationer.
  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska, både i tal och skrift.
  • Självgående och kan arbeta effektivt både individuellt och som en del av ett team.
Vi erbjuder:
Telebyrån erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas och växa i din karriär. Vi tror på att belöna prestation och erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner. Du kommer att få kontinuerlig utbildning och stöd för att lyckas i din roll.

Ansökan:
Om du är redo att ta dig an denna spännande möjlighet att arbeta som mötesbokare hos Telebyrån i Göteborg, skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Bobby senast 2023-12-31. Märk din ansökan med "Mötesbokare - Telebyrån Göteborg".

Vi ser fram emot att få in din ansökan och att möjligen välkomna dig till vårt team. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bobby Antwi - 0735183939

Arbetsort: Göteborg

Anställningsform: Heltid

Lön: Fast + Provision

6 / 6
Telebyrån logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (30 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

När du kliver in i Telebyråns värld, kommer du att upptäcka ett företag som är djupt rotat i en passion för teknik och en längtan att förbättra företags kommunikation över hela Sverige. Vi är mer än bara en återförsäljare; vi är din partner på resan mot framtidens IT- och telekomlösningar.

Vår Historia:
Telebyrån föddes 2019 ur en idé om att förändra sättet företag interagerar med teknik. Genom åren har vi bevittnat teknikens kraftfulla inverkan på affärslandskapet och insåg behovet av en återförsäljare som kunde vägleda företag genom denna ständigt föränderliga värld. Vår expertis sträcker sig tillbaka till många år innan vår grundläggning, vilket ger oss en unik position att förstå våra kunders utmaningar och behov.

Vårt Team:
Människorna bakom Telebyrån är vår största tillgång. Vi har samlat ett team av passionerade och erfarna rådgivare från hela Sverige, var och en med en unik uppsättning färdigheter och expertis. Deras sammansatta kunskap gör att vi kan erbjuda lösningar som är både innovativa och praktiska.

Vår Tillväxt:
Sedan vår start har vi sett en exponentiell tillväxt, vilket vittnar om kvaliteten på de tjänster vi erbjuder och det förtroende våra kunder har för oss. Vi började vår resa i Kalmar, men har idag kontor runt om i landet (Kalmar, Stockholm, Göteborg, Växjö, Norrköping). Idag är vi inte bara en av Sveriges snabbast växande telecom & IT återförsäljare, men också en betrodd partner till tusentals företag i varje hörn av landet.

Vår Mission:
På Telebyrån är vår mission klar. Vi strävar efter att förse varje företag med de bästa telekom- och IT-lösningarna, skräddarsydda för deras unika behov. Genom att göra detta hoppas vi på att spela en central roll i att forma Sveriges tekniska framtid.

Vår Framtid:
Framtiden för Telebyrån ser ljus ut. Med vår ständiga strävan efter förbättring och innovation, samt vårt engagemang för kundtillfredsställelse, är vi säkra på att vi kommer att fortsätta att sätta standarden för telekom- och IT-lösningar i Sverige.

Vi välkomnar dig att bli en del av vår resa, där tillsammans kan vi skapa framtidens tekniklösningar.
http://www.telebyran.se

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga