Hoppa till innehåll
Ansök nu

Teknisk säljare
Göteborg

Vi söker en tekniskt kompetent säljare som vill utvecklas och nå framgång tillsammans med oss på vårt kontor i Göteborg. Du kommer att tillhöra ett tryggt och resursstarkt bolag och få arbeta med motiverade kollegor, en välfungerande organisation och ett konkurrenskraftigt produktsortiment. Vi förespråkar god kamratskap och ser fram emot en ny kollega som vill bidra till den!

Arbetsbeskrivning
Som teknisk säljare på Teknikprodukter ansvarar du för att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med våra kunder samt potentiella kunder i region väst. Du besöker bland annat maskinbyggare och kunder inom den tillverkande industrin och gör affärer med bland annat inköps- konstruktions- och underhållsavdelningar. Ditt uppdrag är att säkerställa utvecklingen mot tydliga mål där du arbetar i nära relation med kund.

Teknikprodukter erbjuder ett brett sortiment inom Tätningar, Friktionsmaterial och Transmissionsprodukter. Du arbetar med hela vårt produktsortiment och bearbetar både nya och befintliga kunder med bra intern support från organisationen.

Vi tror på frihet under ansvar och du planerar själv ditt arbete och resande. Ditt geografiska ansvarsområde kommer vara västra Sverige, som innefattar Västergötland, Bohuslän, Dalsland, Närke och Värmland med stort fokus på att vara ute hos kund. Du utgår från vårt kontor i Göteborg.

Vad har Fredric Trygg, försäljningschef, att säga om hur det är att jobba på Teknikprodukter AB? 

"I vår säljorganisation arbetar vi för att lyckas tillsammans. Jag tror på tydliga säljmål och en långsiktig försäljningsplan där alla vet vad som förväntas av dem och vart bolaget är på väg.

För rollen som teknisk säljare har man alla möjligheter att lyckas. Det är ett distrikt med väldigt många intressanta och potentiellt stora kunder. Man tar även över en relativt stor redan bearbetad kundstock med återkommande kunder. Allteftersom vi växer så kommer det även öppna upp sig fler möjligheter att växa inom vår organisation."

Läs mer om vad Fredric och hans kollega Rikard har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/teknikprodukter-ab

Vi erbjuder
Du erbjuds en roll i ett tryggt och ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern. Hos oss får du både friheten med att planera dina veckor självständigt samt det kollegiala med att tillhöra ett kontor. Du samarbetar med kunniga medarbetare och får administrativ och teknisk support för att du ska kunna fokusera på rätt sak, nämligen försäljning och kund.

Teknikprodukter främjar en hälsosam och aktiv livsstil, vi erbjuder friskvård och bekostar även alla startavgifter till motionslopp.

Din profil
Vi söker dig som är målinriktad och resultatdriven, du är självgående med hög aktivitet och trivs med att driva processer framåt. Din sociala kompetens och din förmåga att skapa förtroende i dina relationer kommer vara avgörande för denna tjänst.

Då du har stor frihet och möjlighet att själv planera ditt arbete krävs det att du är disciplinerad och har hög arbetsmoral. Tjänsten kräver tålamod och långsiktighet då du arbetar i långa säljcykler samt att du är strukturerad i din återkoppling och uppföljning.

Vi ser gärna att du har:

  • Teknisk kompetens och erfarenhet
  • Erfarenhet av försäljning B2B
  • Erfarenhet från tillverkande industri
  • B-körkort är ett krav
  • God IT-förståelse
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm, tel. 031-7045182, och Nicklas Jonsson, tel. 031-7045190

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsinformation
Teknikprodukter Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av tätningar, friktionsmaterial och transmissionsprodukter. Sedan 1984 har vi levererat hållbara lösningar till svensk tillverkningsindustri.

Förutom att vi är duktiga på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med hållbarhet, arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas på sin arbetsplats.

Teknikprodukter är ett ekonomiskt stabilt bolag med trygga och långsiktiga ägare. Vi finns i Göteborg, Jönköping, Huskvarna, Sundsvall, och Helsingborg.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare