Regionchef och konsultchef
Göteborg

Vi är stolta över att vara branschens skarpaste konsultföretag inom integration av komplexa system på FPGA.

Synective Labs är ett konsultföretag och designhus inom inbyggda system, med FPGA/ASIC-design som specialitet och med fokus på kunder och applikationer inom signal- och bildbehandling. Vi befinner oss i en expansiv fas där vår expertis efterfrågas i många spännande projekt. 

Synective Labs består idag av ca 30 personer baserade på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping. Vi är ett team av i huvudsak civilingenjörer och ingår sedan två år i Addtech-koncernen. Trivsel och kundnytta står högt på agendan, liksom ett väl fungerande företag med högt engagemang. Vi arbetar med vår lokala marknad, men också i gemensamma projekt mellan kontoren. Våra kunder och konsulter är nyckelfaktorer för fortsatt framgång och expansion.

Om tjänsten
Som regionchef blir du en viktig del i vår fortsatta tillväxt och utveckling. Du ansvarar för att ditt team har utvecklande uppdrag, som levererar värde till kund. Som del av ledningsgruppen arbetar du tätt med VD och övriga regionchefer. Gruppen har ett gemensamt ansvar för företagets verksamhet och resultat. Regionen är expansiv, vilket gör att rekrytering och försäljning är viktiga uppgifter för dig. Med oss får du sätta din prägel på organisationen och utveckla vårt erbjudande mot kunder och partners. På kontoret i Göteborg är vi idag sex personer.

Arbetsuppgifter

  • Försäljning både direkt mot kund och via partners
  • Arbete i ledningsgrupp
  • Utveckla och motivera dina medarbetare
  • Rekrytering till ditt team

Din profil
För oss är det viktig att du som regionchef har drivkraft och engagemang att vilja växa med oss samt att utveckla Göteborgskontoret och företaget som helhet. Vi tror att erfarenhet från konsultbranschen för inbyggda system, liksom intresse för teknik och försäljning, är nödvändigt. Självklart har du ett genuint intresse för människor och ledarskap.

Som regionchef har du stora möjligheter att utveckla verksamheten i samverkan med personal och övriga i ledningsgruppen.

Läs mer Synective Labs på career.masterhelp.se/synective-labs

Kontakt och ansökan
Om det låter intressant, ring mig! Niklas Ljung, VD, 0703-08 36 23.

Välkommen med din ansökan! 

Om Synectiv Labs
Synective Labs is the leading provider of FPGA-related services in the Nordic region. We specialize in signal- and image processing, computational acceleration and embedded system design based primarily on FPGAs. We provide solutions and design services to customers within the telecom, med tech, defence and automotive markets. Synective Labs has an experienced team dedicated to deliver top value to our customers. We have offices in Stockholm, Gothenburg and Linköping. As a Synective employee you will be offered the opportunity to work with thrilling assignments and cutting-edge technology.

Visit our website www.synective.se

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 3 maj 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.