Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Backendutvecklare till Swisslog

Ansök nu
Friday söker för Swisslogs räkning en Junior Backendutvecklare till kontoret i Partille. Med drygt 2 000 medarbetare över sex kontinenter är Swisslog en ledande aktör när det kommer till automatiserade lösningar inom logistik. Har du kunskaper i Java eller C# är du varmt välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
I tjänsten kommer du att bli en del av Swisslogs Software Engineering-team, som består av tekniska ledare och mjukvaruutvecklare. I teamet råder härlig stämning och du inte behöver oroa dig över dina intressen, för här pratas det om allt från sport, hobbyprojekt och hemmapill till filosofiska diskussioner och musik. Tillsammans hjälps man alltid åt för att nå gemensamma mål som är viktigare än individuella. Du kommer få en mentor i teamet och resten av medarbetarna finns alltid tillgängliga för frågor.

Swisslog har först en kortare introduktionsfas där du får lära dig grunderna i deras mjukvara och därefter får du tillsammans med en kollega i teamet först utföra enklare uppgifter i projekt och stegvis ta dig an mer komplexa uppgifter. Ett bra team har många olika förmågor och hos Swisslog finns det utrymme för både de som gärna fokuserar på ren utveckling och de som gärna fokuserar mer på människor och funktionalitet.

Arbetsuppgifter:
I tjänsten kommer du att arbeta med utveckling av Swisslogs egna produkt SynQ, som är hjärnan i det automatiserade lagret. De flesta projekt är olika och det finns många roliga problem att lösa; flödena i lagret skall optimeras, databasbelastningen skall balanseras och användarupplevelsen skall bli den rätta. Det kan också handla om integrering av produkten AutoStore eller höglagerkranar, till stora projekt där man kombinerar flera subsystem som lättgodskranar, palleterare, skyttlar, plockstationer och mycket annat.

Klicka HÄR för att få en bättre bild av vad SynQ gör för nytta!

Vidare är Swisslog just nu i en spännande fas, där man ser många nya tekniker komma in i vardagen som automatiskt robotplock, AI-implementationer och implementationer av Industri 4.0. Du kommer att ha ett tight samarbete med andra team i Europa, där det också finns stora möjligheter att arbeta i perioder.

Vi söker dig som:
  • Har en avklarad högskoleexamen inom IT, automation eller annan relevant teknikrelaterad inriktning.
  • Kan demonstrera att du arbetat med objektorienterad programmering och har intresse för det, gärna genom egna hobbyprojekt.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken kommuniceras internt.
  • Har ett tekniskt intresse och lätt att förstå och ta till dig ny teknik och nya metoder
Stor vikt kommer att läggas vid personlighet där vi tror att du är bra på att lyssna, kommunicera och duktig i att presentera lösningar inför gruppen. Du tar egna initiativ genom att komma med nya förslag på lösningar och sätter igång aktiviteter mot önskat mål. Du är en problemlösare som gillar att gå till botten för att lösa tekniska utmaningar.

Om kundföretaget:
Swisslog formar framtidens intralogistik och omvandlar lager och distributionscenter för att uppnå maximal effektivitet, flexibilitet och agilitet. Robotinnovation och Industri 4.0 innebär att våra automationslösningar alltid är redo för framtiden. Genom att analysera och förstå din data optimerar vi prestandan för din verksamhet. Våra kompletta lösningar omfattar konsulttjänster, konceptstudier, projektimplementering, kundtjänst samt teknik och mjukvara av högsta kvalitet som skräddarsys för specifika krav i just ditt företag.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen är att du blir fast anställd hos kund om båda parter är nöjda med samarbetet.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare