Hoppa till innehåll
Swerock AB logotyp

Grävmaskinist

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Swerock söker nu grävmaskinister till vår hjulgrävare eller bandgrävare med yrkesförarbevis till anläggningsjobb inom Region väst.

Om tjänsten

I tjänsten som grävmaskinist arbetar du med anläggningsjobb men även andra arbetsuppgifter med grävmaskin kan förekomma tex arbete för Infra, VA-jobb och bergtäkter. Du ansvarar för dagligt underhåll och skötsel av egen maskin och utrustning. Du kommer att vara anställd inom Region Väst, vilket innebär att du kan komma att arbeta på olika arbetsplatser inom regionen.

Vem är du?

Vi söker dig som har yrkesförarbevis för grävmaskin och GPS-vana.

Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder och god kommunikativförmåga i svenska språket i både tal och skrift. Du är van att arbeta självständigt, är stresstålig, ansvarstagande och har lätt för att ta dig an olika praktiska utmaningar. Har du arbetat inom branschen och/eller har ytterligare förarbevis ser vi det meriterande.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering inom Region Väst. Vi går igenom ansökningar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Daniel Zaar på 073-3373737 eller daniel.zaar@swerock.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I erbjudandet ingår ballast, betong, transport- och maskintjänster samt miljötjänster som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro skapar vi helhetslösningar som gör ditt projekt mer hållbart.

Swerock AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juli 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren