Hoppa till innehåll
Swerock AB logotyp

Chaufför

Publiceringsdatum
06 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Trivs du med att arbeta självständigt, ta egna initiativ, möta många olika människor och dessutom göra det i Swerocks 100% eldrivna lastbil anpassad för ett kundspecifikt uppdrag? Då kan detta vara helt rätt roll för dig!

I Swerock så fortsätter vi vår resa mot en mer hållbar framtid inom miljösmarta transporter. Ellastbilen är helt ny, en Volvo FM modell och lastväxlare.

Som chaufför hos oss på Swerock kommer du att agera som representant för både oss samt vår kund framförallt i centrala Göteborg. Du kommer att transportera liftar och maskiner av olika slag.

I dina arbetsuppgifter ingår även viss översyn och underhåll av ekipaget.

Tjänsten är på heltid och utgår ifrån Hisingen. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en hög grad av servicekänsla, är engagerad och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppdrag sedan tidigare. Vidare ställer vi krav på att du har C-behörighet, YKB samt ADR 1.3.

Vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryterande chef Anna Karlsson, Anna.karlsson@swerock.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I erbjudandet ingår ballast, betong, transport- och maskintjänster samt miljötjänster som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro skapar vi helhetslösningar som gör ditt projekt mer hållbart.

Liknande Jobb

Swerock AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 april 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren