Hoppa till innehåll
Ansök nu

Regionchef
Sydväst

Swedol, TOOLS och Grolls ingår i Alligo - en ledande leverantör av arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. 2021 omsatte vi ca 8,5 MDKR och vi är ca 2 300 anställda.

Hos oss kan alla handla. Oavsett om du är en stor eller liten kund möter vi dig med samma höga engagemang, personliga bemötande och vilja att hitta den bästa lösningen för ditt behov. Vi erbjuder ett brett sortiment med marknadens starkaste varumärken, varav flera är våra egna. Vi får företag att fungera - genom vår rikstäckande butikskedja, vår säljkår och e-handel.

Arbetsbeskrivning
I rollen som regionchef har du det övergripande personal-, försäljnings- och resultatansvaret för region Sydväst. Regionen omfattar orterna Göteborg, Borås, Halmstad, Stenungssund och Varberg. Du har personalansvar för regionens butikschefer och säljchef utesälj. Tillsammans med de andra regioncheferna och vår övriga organisation jobbar du för att vi ska bli den ledande leverantören i vår bransch och Sveriges bästa arbetsplats.

Lämplig bostadsort är inom regionen.

Inom Alligo lever vi efter vår värdegrund - Engagemang, Samarbete och Kompetens. Den kännetecknar vårt vardagliga arbete både gentemot våra kunder och inom det egna företaget. För att trivas i rollen hos oss ser vi att du delar vår värdegrund. Du brinner för att göra affärer samt att utveckla dina medarbetare, dig själv och samarbetet med våra kunder.

Vi erbjuder
Alligo är en expansiv och lönsam koncern med högt satta mål. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra på vår spännande tillväxtresa! Hos oss får du stor frihet under eget ansvar och blir del av en kultur där vi firar våra segrar. Kontinuerlig kompetensutveckling för alla våra medarbetare är också en viktig del av vår strategi.

Tjänsten inkluderar förmånspaket bestående av fast månadslön med möjlighet till bonus, ITP tjänstepension, förmånsbil, friskvård, förmånliga personalrabatter m.m. Du rapporterar till vår försäljningschef Operativ försäljning Sverige - som ansvarar för vår säljkår, butikskedja och innesäljorganisation.

Vad säger Andreas Malmström, försäljningschef operativ försäljning Sverige, om företaget?

"Vi är en stark aktör i branschen med högt kundfokus, mycket energi och glädje. Vi har roligt på jobbet där vi firar segrar och lyfter fram bra prestationer. Efter en period med mycket förändring när vi gått samman Swedol, Tools och Grolls, gasar vi nu fullt för att tillföra högsta möjliga värde för våra kunder.

Med våra varumärken skapar vi nu marknadens bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudande - ett arbete som vi aktivt involverar våra medarbetare i. Vårt mål är att bli oslagbara - som leverantör till våra kunder och som arbetsgivare till våra medarbetare."

Din profil
Vi söker dig som är en trygg, stabil och tydlig ledare med fokus på att utveckla både individen och verksamheten. Du har god erfarenhet av att driva tillväxt i olika säljkanaler och har god förståelse för hur man får med sig resten av organisationen. Du är en omtyckt ledare som är synlig och närvarande samtidigt som du är tydlig och besitter strategisk höjd. Du är van att leda andra chefer och har en förmåga att leverera starka resultat tillsammans med ditt team. Du är en god kommunikatör med förmåga att skapa förtroende och samarbeten.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande och vi jobbar för ökad mångfald på alla funktioner och nivåer.

Vi ser att du har:

  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av att jobba i CRM system
  • Behärska svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus, tel. 08-51481642 och Kim Storm, tel. 031-7045182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Mer information om samgåendet kan du läsa om på www.alligo.com

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare