Hoppa till innehåll
Swedish Agro logotyp

Servicetekniker, CLAAS & lantbruksmaskiner

Ansök nu
Är du tekniskt intresserad med erfarenhet av service och reparationer av tunga maskiner och har du ett stort intresse för lantbruksbranschen? Letar du efter en utvecklande och spännande roll med härliga kollegor och vill arbeta med branschens ledande varumärken och specialisera dig på CLAAS?
Då är du vår nya servicetekniker på Swedish Agro!

VAD BLIR DU EN DEL AV?

Swedish Agro

Swedish Agro är ett svenskt snabbväxande företag och en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen. Vi växer i hela landet och vill bli fler på alla våra anläggningar: Skurup, Plönninge, Fleninge,
Alvesta, Kalmar, Skara, Skänninge, Kumla, Säffle, Enköping, Borlänge.

På Swedish Agro skapar vi värde för våra lantbrukare genom att samarbete med de ledande varumärkena i branschen av högsta kvalité från CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR. Som servicetekniker blir du en del av ett engagerat och roligt team som tillsammans bedriver verkstaden framåt genom god service för våra kunder och reparationer på lantbruksmaskiner av alla dess slag i en omväxlande och utvecklande miljö.

"Som servicetekniker på Swedish Agro får du arbeta med kvalitativa maskiner, i en fin verkstad och med bra personal.
Du får arbeta med många olika grejor och de är det som är det roliga, man lär sig något nytt varje dag."
- säger Joakim Andersson, servicetekniker i Skurup.

VI ERBJUDER

Starkare tillsammans

På Swedish Agro bygger vår grund på samarbete där vi anser att vi är starkare tillsammans. Vi erbjuder därmed en arbetsplats där vi utvecklas tillsammans - över avdelningar, kompetenser och landsgränser. Då vi stolt är specialister och arbetar med de mest högteknologiska produkterna på marknaden har våra servicetekniker möjlighet för både interna och externa utbildningar hos våra leverantörer att få kunskap om den senaste tekniken och utveckla viktiga kompetenser för arbetet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Varierande uppdrag både i verkstad och ute på fält

Som servicetekniker har du ansvar för att serva och reparera lantbruksmaskiner och bedriva god service för våra kunder.
I en omväxande roll arbetar du både i verkstaden och ute på fält för att hjälpa våra kunder på plats. I denna roll får möjlighet att arbeta flexibelt och självständigt genom att arbeta med olika maskiner, felsökningar och problematik att undersöka. Dokumentation och kundkontakt är en viktig del av arbetet där du tillsammans med dina kollegor har stort inflytande för att bedriva verkstaden framåt. Som servicetekniker agera du även som en viktig länk mellan våra säljare, leverantörer, samarbetspartners och andra avdelningar i företaget med tydligt samarbete och gemensamma mål. Du kommer att bli en del av vårt härliga team på respektive verkstad med nära kollegor och en verkstadschef.

DIN PROFIL

Stort intresse för teknik och maskiner

Du är en person som har ett stort intresse för teknik och maskiner, tar ansvar och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett stort kundfokus och vill aktivt arbeta för en god service både i rätt tid och kvalité. Du tycker om att utvecklas, lära dig nya saker varje dag och ser lösningar i stället för problem. Du delar självklart våra värderingar långsiktighet, kvalité och lönsamhet som skapar det största möjliga mervärde för den svenska lantbrukaren. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, intresse och driv. Vidare ser vi att du har:
  • Fordonsteknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av tunga fordon/maskiner
  • Några års erfarenhet inom branschen är meriterande
  • Kunskap inom hydraulik/el
  • B körkort är ett krav
ÄR DU INTRESSERAD?

Så ansöker du

Om du tycker att tjänsten låter spännande, skicka gärna din ansökan till oss idag eller så snart som möjligt genom att klicka på "ANSÖK". Vi räknar med att hålla intervjuer löpande.
Vi tror att mångfald stärker lösningen av uppgifter. Vi uppmanar därför alla intresserade - oavsett bakgrund - att söka tjänsten. Vi hoppas att höra från dig!

EN INTERNATIONELL KONCERN

Vi vill skapa värde! För lantbruket. För lantbrukaren. Och för våra medarbetare.

Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedish Agro Machinery AB är ett svenskt företag som förser lantbrukare med maskiner av högsta kvalitet. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro Machinery är en del av Swedish Agro i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa.

År 2012 startade Danish Agro upp sin maskinverksamhet och idag finns dotterbolag i nio länder. I sju av dessa länder är Danish Agro representant för CLAAS. Det gör Danish Agro till CLAAS största partner. Fakta om CLAAS CLAAS är ett familjeägt företag som grundades 1913 och är en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner. Företaget har sitt huvudkontor i tyska Harsewinkel och är marknadsledare på tröskor i Europa. CLAAS är även marknadsledare globalt för självgående exakthackar. Med sina traktorer, pressar och vallmaskiner ligger CLAAS på topplaceringar beträffande världsledande teknik. CLAAS produktportfölj inkluderar även det senaste inom informationsteknologi för lantbruket. CLAAS har 11 500 medarbetare runt om i världen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare