Motormekaniker

Motormekaniker

På Swede Ship utvecklar, reparerar och levererar vi marknadsledande båtar och fartyg till bl.a. sjöräddning, försvarsmakt och rederier. Swede Ship Marine ligger i Djupvik på Tjörn och övriga företag i gruppen är Swede Ship Composite i Hunnebostrand, Swede Ship Yachtservice på Nya Varvet i Göteborg samt Swede Ship Sublift. Swede Ship ingår sen i maj 2022 i Ö-borgen, en koncern med många fler varv runt om i Sverige.

Motormekaniker

Arbetet utförs ombord på båtar som ligger vid varvet eller i närområdet. Som Motortekniker kommer du arbete främst med service, reparation, montering samt renovering av motorer. Andra arbetsuppgifter som förekommer är: ventiler och pumpar, axeldragningar, axeltätningar och uppriktning av maskiner. Som motortekniker på Swede Ship Yachtservice kommer du att ingå i en grupp med flera erfarna kollegor

Kompetenskrav

Vi söker dig som arbetat med maskinsystem och som har erfarenhet inom felsökning av mekanik, el och elektronik. God vana att använda diagnosverktyg är ett krav och gärna inom Volvo Penta eller Scania världen. Vi ser också en stor fördel i att ha erfarenhet av axeltätningar, lagring och propulsion på fartyg. Då arbetet huvudsakligen utförs under tidspress och ofta i trånga utrymmen är personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet och noggrannhet helt avgörande. Du trivs när du får utveckla nya lösningar baserat på tidigare erfarenheter och du tycker om att jobba med flera projekt samtidigt. Att kunna arbeta självständigt eller i grupp är nödvändigt. Krav på svenska och engelska i tal och skrift, samt B-körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb på ett reparationsvarv i en trevlig miljö på Nya Varvet i Göteborg.

Kontaktperson:
Oskar Hellgren
Varvschef
oskar.hellgren@swedeship.se
Mer info
Telefon 072 570 32 88
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (24 dagar kvar)