Sommarjobba som Lokalvårdare på Facility Clean Göteborg Landvetter Airport

Sommarjobba som Lokalvårdare på Facility Clean Göteborg Landvetter Airport

Vi söker dig som vill jobba som sommarvikarie i vårt härliga team inom enheten Facility Clean på Göteborg Landvetter Airport!

Är du serviceinriktad, gillar att arbeta i högt tempo och vill skapa trivsel runt omkring dig? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker nu flera nya medarbetare som vill täcka upp sommarsäsongen i teamet av Lokalvårdare hos oss. Som Lokalvårdare bidrar du till flygplatsens kundvärde och är en viktigt del i hur våra kunder och resenärer uppfattar och trivs på flygplatsen.

Att våra ytor är hela och rena är viktigt och som medarbetare på enheten Facility Clean deltar du aktivt i arbetet med att skapa en hållbar arbetsplats!

Dina arbetsuppgifter
Vår verksamhet bedrivs dygnet runt årets alla dagar, vi städar både hos interna och externa kunder inom flygplatsområdet samt flygplatsens publika ytor. Du ansvarar för att städuppdraget blir utfört enligt våra uppsatta kund- och kvalitetskrav på ditt ansvarsområde med syfte att bidra till ett långsiktigt underhåll och nöjda kunder.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning över sommarsäsongen. Vi har flera olika omfattningsgrader att tillsätta, både tim-, deltid- och heltidsanställningar. Då verksamheten pågår dygnet runt innebär tjänsten skiftarbetstid där även natt förekommer.

Din profil
Vi söker dig som...
  • Är serviceinriktad och tycker om att arbeta i högt tempo
  • Kan ta dig till flygplatsen dygnets alla timmar, det är därför fördelaktigt om du har B-körkort och tillgång till bil
  • Har tidigare erfarenhet av städarbete (meriterande, ej krav)
Vi erbjuder
Hos oss får du...
  • Arbeta i ett härligt team där vi hjälps åt och har roligt på jobbet
  • En spännande arbetsmiljö som präglas av förväntan, flygpuls och internationell atmosfär
  • Möjlighet att göra skillnad - att flygplatsen är hel och ren är gör mycket för kundupplevelsen
  • Tillgång till förmånsportalen Benify
  • Skobidrag för arbetsskor
Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida https://swedavia.varbi.com
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.