Hoppa till innehåll
Sweco logotyp

Fakturahandläggare på deltid till uppdrag hos Sweco!

Är du junior inom branschen men har en stark drivkraft att lära dig mer om ekonomiarbetet? Då kan det här vara chansen för dig! Vi söker nu en junior och resultatinriktad fakturahandläggare på deltid som vill stötta upp med hantering och administrering av fakturor. Tror du att du kan vara den vi söker? Skicka in din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker just nu för Swecos räkning en fakturahandläggare på deltid med uppdrag inom telecom-branschen! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och jobba som konsult hos Sweco. Vi ser gärna att du kan arbeta genomsnitt 2 dagar/vecka, en perfekt möjlighet att komplettera dina erfarenheter jämsides dina studier!

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
Du kommer ingå i ett helt nytt team där du får möjlighet att utvecklas inom fakturering tillsammans med erfarna kollegor. Din roll som fakturahandläggare kommer i första hand innebära arbete med fakturering. I tjänsten ingår att granska fakturaunderlag, utreda och korrigera. I detta ingår tät kontakt med dina kollegor där du kommer få utökat ansvar allt eftersom du växer in i rollen!

Vi söker dig som:
  • Har ett stort ekonomiintresse redo att kliva in i en meriterande och utvecklande roll
  • Har goda kunskaper av Office-paketet
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift
Meriterande är tidigare erfarenhet av fakturahantering sedan tidigare, alternativt har du goda administrativa kunskaper redo att utvecklas även inom ekonomi!

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som fakturahandläggare. Du drivs av effektiva arbetssätt, har god analytisk förmåga och är ansvarstagande! Vidare är du en positiv, självgående och prestigelös person, redo att kliva in i en roll som ger dig meriterande erfarenheter inför framtiden!

START: April 2023

OMFATTNING: Deltid, genomsnitt 2 dagar/vecka med varierande schema från vecka till vecka

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater vid det tillfälle du skickat in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson
Sofie Jonsson
Email
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare