Administratör till uppdrag hos Sweco!

Administratör till uppdrag hos Sweco!

Är du en administratör, redo att kliva in i ett nytt spännande projekt inom Telecombranschen? Då kan det här vara chansen för dig! Är du en effektiv lagspelare som trivs i en roll där du hanterar parallella arbetsuppgifter i strukturerad anda? Skicka in din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker just nu för Swecos räkning en administratör med uppdrag inom telecom-branschen! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och jobba som konsult hos Sweco.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
Du kommer ingå i ett helt nytt team där du får möjlighet att agera självständigt! Din roll som administratör kommer i första hand innebära tillståndshantering, vilket innebär hantering av dokument, uppföljning och inhämtning av data där du för kontakt med allt ifrån kommuner och arrendatorer till bygglovsnämnd och polismyndigheten. I detta ingår även tät kontakt med dina kollegor där du kommer få utökat ansvar allt eftersom du växer in i rollen! Det hör till det dagliga arbetet att vara dina kollegor stöttande och du rapporterar till ansvarig projektledare.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av administration
  • Har goda kunskaper av Office-paketet
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som administratör. Du drivs av effektiva arbetssätt, har god analytisk förmåga och är ansvarstagande! Vidare är du en positiv, självgående och prestigelös person, redo att kliva in i en roll där din effektivitet och sociala förmåga är dina främsta verktyg!

START: April 2023

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater vid det tillfälle du skickat in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Sofie Jonsson
Email Mejla Sofie Jonsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 23 apr 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!