Hoppa till innehåll
Svenska Batterilagret AB logotyp

Utesäljare Batterilagret Göteborg

Vill du bli en del av vårt team?

Om du har erfarenhet som utesäljare eller har höga ambitioner att bli en toppsäljare inom batteribranschen och grundläggande datorvana, har du de färdigheter vi söker i vår nya kollega! Och vi kan lova att ditt driv och vilja att hjälpa andra med tekniska lösningar garanterat kommer få dig att trivas hos oss.

Vi säljer och marknadsför batterier, laddare och tillbehör. Med affärsidén "batterier från klocka till truck" har Batterilagret sedan starten för mer än 20 år sedan vuxit snabbt och stadigt. Idag är vi en rikstäckande verksamhet som erbjuder marknadens bredaste sortiment av batterier och batterirelaterade tillbehör.

Kunskap, kvalité och konkurrensmässiga priser är ledstjärnor i vårt arbete. Ett nära samarbete direkt med ledande tillverkare borgar för att vi kan stå för vad vi lovar och att vi alltid kan erbjuda de bästa och senaste lösningarna till rätt priser.

Huvudkontor och centrallager ligger i Kungälv utanför Göteborg. Våra kunder är privatpersoner och industrikunder. Vi omsätter ca SEK 240 milj. och har höga tillväxtmål.

Så här beskriver några medarbetare hur det är att jobba på Svenska Batterilagret:

"Jag valde Batterilagret för att vi har bra och starka varumärken och hållbara ambitioner.

Då jag har ett starkt driv och är målinriktad som person, såg jag mig själv passa in i denna roll."

"Hjälpsamma och trevliga kollegor som finns över hela landet, de delar gärna med sig av sin kompetens inom området vi jobbar med. Om man gillar att ha frihet under ansvar är det här det perfekta jobbet!"

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Utesäljare - 1-2 års erfarenhet

Utbildning
Krav Gymnasial utbildning

Språk
Krav Svenska

Körkort

Krav B

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huvudkontor och centrallager ligger i Kungälv utanför Göteborg. Våra kunder är privatpersoner och industrikunder. Vi omsätter ca SEK 200 milj. och har höga tillväxtmål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare