Hoppa till innehåll
Vill du vara en del av Sveriges bästa serviceorganisation specialiserad på snabbladdning av elfordon? Arbeta i en organisation med kompetenta medarbetare som alla driver utvecklingen mot ett mer hållbart sammhälle?

Svensk Fordonsladdning söker nu service-/underhållstekniker till våra etableringar i landet. Som service-/underhållstekniker på Svensk Fordonsladdning arbetar du tillsammans med dina kollegor för att uppnå en effektiv process med hög tillgänglighet. I arbetet ingår installation & idrifttagning av nya anläggningar, avhjälpande och förebyggande underhåll. Hemstationering kan vara aktuellt beroende på bostadsort och uppdragsgivare.

Svensk Fordonsladdning är kollektivavtalsanslutna.

Personliga egenskaper
Som person är du en strukturerad och noggrann lagspelare med stark drivkraft framåt. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda samarbetsförhållanden och skapa engagemang bland dina kollegor. Dig vi söker är antagligen utbildad inom elinstallation med erfarenhet av drift och underhåll, eller som distributionselektriker. Du har vidare minst fem års branscherfarenhet. B-körkort är ett krav likväl flytande svenska samt bra engelska i tal och skrift. God datorvana är också ett krav. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så se till att skicka in din ansökan redan idag.

Du skickar din ansökan till:
fawaz.qasem@svenskfordonsladdning.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

På Svensk Fordonsladdning AB ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:
  • Förmånsbil
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön
  • Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Mer info
Kontaktperson
Fawaz Qasem
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Fordonsladdning är inne i en spännande tillväxtfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de snabba förändringar som branschen står inför. Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar för DC-laddning över hela landet. Svensk Fordonsladdning är specialister inom elfordonsladdning med målet att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Svensk Fordonsladdning är idag i en stor tillväxtresa och omsätter 2023 ca 70 miljoner. Vi finns idag med kontor och etableringar i Rättvik, Eskilstuna & Göteborg.

Liknande jobb