Hoppa till innehåll
Svensk Byggtjänst AB logotyp

Informatör Fackområde VVS

Ansök nu
Informatör (fackområde VVS) till Svensk Byggtjänst

Har du stort intresse för VVS och goda kunskaper inom ämnet? Är du en vetgirig person som vill bli ett kunskapsstöd för branschen och bidra till Svensk Byggtjänsts vision om ett hållbart samhällsbyggande? Då är tjänsten som informatör något för dig!

Om tjänsten

Bygginfo på Svensk Byggtjänst erbjuder dig en viktig roll i en spännande, flexibel och kunskapsintensiv miljö. Du ligger alltid i framkant av kunskapsflödet och håller koll på vad som händer i branschen, i synnerhet inom ditt specialistområde.

I rollen som informatör bygger du kunskap inom fackområdet VVS i samarbete med dina kollegor. Du ansvarar för ett antal egna kunder, som består av olika företag och organisationer inom samhällsbyggnad. Via regelbundna infomöten – antingen på plats eller digitalt – ger du pedagogiska sammanfattningar av branschens viktigaste nyheter. En viktig del av tjänsten är att hjälpa dina kunder att förstå nya eller kommande lagar, förordningar och teknikförändringar.

Fyra gånger om året är du delaktig i att producera utbildningsmaterial, då du och dina kollegor kompetensutvecklar varandra under en gemensam utbildningsvecka.

Vem är du?

För denna tjänst bör du ha en eftergymnasial utbildning inom VVS, kombinerat med arbetslivserfarenhet från VVS- och byggbranschen. Du har även goda kunskaper om regelverk och krav för VVS.   Kanske har du också mer djupgående kunskap inom energi eller kyla som du vill använda i arbetet.

Om du har arbetat som konsult är det meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som informatör är du kommunikativ och har förmåga att skapa goda relationer med kunder, kollegor och övriga samarbetspartners. Som person är du vetgirig och arbetar strukturerat och noggrant. Du har lätt för att sätta dig in i ny information och kan sammanställa och förmedla den vidare på ett informativt sätt. Du trivs mycket bra i en relationsbyggande och kommunikativ roll.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Svensk Byggtjänst AB med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Clavering på malin.clavering@fasticon.se.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Ansökningar tas emot så länge annonsen är publicerad. 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov. I processen ingår därför bl.a. urvalsfrågor, tester och kompetensbaserade intervjuer.    Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer www.fasticon.se.
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare