Hoppa till innehåll
Ansök nu
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi och vår vision är att "Rid the planet of fossil fuels" Våra fantastiska installationsteam installerar solceller på våra privatkunders villatak och vi söker nu en installatör till vårt installationsteam i norra Göteborg Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida kollega Caroline Bergman, Installatör i vårt Västerås-team, berättar mer om rollen: "Sen jag började som installatör här på Svea Solar har jag lärt mig otroligt mycket och det ger mig stora utvecklingsmöjligheter i en växande bransch. Att varje dag få bidra till en mer hållbar framtid är bara en av flera anledningar till att jag valde att börja jobba på Svea Solar. Tillsammans med mina fantastiska kollegor ser vi i teamet dagligen till att installationerna blir korrekt utförda, men också att vi har roligt tillsammans på jobbet!"

Vem är du?
Du behöver inte ha en bakgrund som installatör/montör för att lyckas hos oss - vi kommer lära dig allt på plats! Vi har vårt helt egna utbildningscenter där du som nyanställd får gå utbildningar för att du ska få alla förutsättningar att trivas och lyckas i rollen hos oss.

Vi söker dig som:

Värdesätter teamwork och ansvarstagande
Tycker det är spännande med solceller
Har B-körkort för manuell bil
Trivs med hög höjder och att vara utomhus året om - i alla väder
Behärskar svenska och engelska

Listan ovan kan kännas lång - men ingen av oss är bäst i alla kategorier. Men om du känner igen dig någorlunda i beskrivningen ovan så rekommenderar vi dig att söka!

Det är meriterande för tjänsten om du har bakgrund från en liknande roll eller bransch sedan tidigare, men det är inget krav.

Vårt erbjudande
Vi är övertygade om att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen. Svea Solar grundades 2014 och då sattes målet som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter för både dig som har tidigare erfarenhet från branschen men också för dig som inte har det. Vi tror på marknaden för solceller och vi vill därför investera långsiktigt i din utveckling - här kan du växa med oss!

Svea Solar erbjuder därför ett internt utbildningsprogram där du får den kunskap och erfarenhet som krävs för att bli certifierad solcellsmontör. Efter din provanställning kommer du både vara certifierad, expert på att installera solceller och redo att ta din karriär till nya höjder.

Vi har stort fokus på vårt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete för att kunna erbjuda dig en trygg arbetsplats och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet (SEF). Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal.

Rollen som installatör
Rollen som solcellsinstallatör/montör är varierande och du kommer tillsammans med nära kollegor installera kompletta solcellsanläggningar ute på våra privatkunders villatak. Som installatör hos oss på Svea Solar är du ansiktet utåt mot kunden och du har en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse.

I rollen ingår..

Montage av byggnadsställningar
Inmätning och infästning av solceller på tak
Placering, montering och koppling av solceller
Funktionstestning och inställning
Efterföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsrutiner

Vill du bli vår kollega?
Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Rekryteringsprocessen består utav två intervjuer, bakgrundskontroll och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Mångfald och inkludering
Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Bakgrundskontroll
I vår rekryteringsprocess gör vi bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.

Läs mer om Svea Solar här.

#LI-AB1
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare