PE Svetsare

PE Svetsare


Vi rekryterar nu en engagerad och lösningsfokuserad

PE-svetsare till Göteborg med omnejd

Vi växer och behöver nu förstärka vårt fantastiska team med ytterligare en PE-svetsare! 

Vi söker en engagerad, noggrann och driftig kollega som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. - Är du en kunnig och självgående PE-svetsare eller har du annan teknisk erfarenhet och ett starkt intresse av att utbilda dig till PE-svetsare är du kanske den vi söker. 

Om oss
Svanesunds Rör kännetecknas av en stark gemenskap och korta beslutsvägar. Att vi som företag sätter säkerheten främst och är måna om att arbetet skall kunna utföras säkert och med bra hjälpmedel är en självklarhet för oss. Alla våra projekt/uppdrag ser olika ut och ingen dag är den andra lik. Vi arbetar mestadels på resande fot och ofta själva, varför det är viktigt att du gillar att vara ”din egen projektledare”. Styrkan med oss är samtidigt den samlade erfarenheten, där du kan bolla idéer och lösningar i teamet.

Vårt team består av sju medarbetare och våra lokaler ligger i Svanesund. De flesta av våra projekt utförs i Göteborg med omnejd, men vi har projekt runt om i hela landet. Vi växer och behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en PE-svetsare. Placeringsort kommer att vara Göteborg med omnejd. Du kommer utgå från våra lokaler i Svanesund eller Uniwaters lokaler i Hisings Kärra, alternativt hemifrån.

Om dig
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna då en god teamkänsla och gott samarbete är det som kännetecknar vårt bolag.

  • Tjänsten kräver B-körkort då den innebär resande i vårt upptagningsområde
  • Har du tidigare erfarenhet av PE-svetsning är det meriterande men inget krav

Henrik, PE svetsare berättar om jobbet:
"Jag har jobbat på Svanesunds Rör i snart 11år, jag har varit kvar här så länge eftersom jag trivs väldigt bra både med arbetsuppgifterna, mina jobbarkompisar och företaget. Det är ett roligt och utmanande jobb där jag får vara med och påverka VA-nätet i Sverige. Det bästa är vår fina sammanhållning, där vi också hjälps åt med problem - ingen lämnas i sticket.

Just dagens arbete börjar med att jag åker till siten där vi är för tillfället. Jag går in i byschan till de andra där vi tillsammans snackar igenom dagen, vem som skall göra vad och när. Jag gör mina svetsar och under kyltiden åker jag till nästa svetsning. Jag och en arbetsledare åker också och tittar på ett nytt jobb vi snart skall göra i närheten. Vi går tillsammans igenom ritningarna för platsen och tittar på vilka förutsättningar som finns. Vi bestämmer  hur vi kan lägga upp jobbet smartast, om något behöver beställas etc. Efter arbetsdagen är slut hjälps vi alla åt att plocka ihop. Jag tar några minuter och tänker till och planerar för nästa dag innan jag sätter mig i bilen och åker hem.

Jobbet passar dig som gillar variation och att jobba utomhus. Själva svetsjobbet lär man sig med en veckas utbildning. Men det finns många saker att lära sig genom erfarenhet. I början kommer du vara med mig och mina kollegor tills du känner dig varm i kläderna och vill ta hand om egna jobb."

Några ord från  Hans Carlsson VD, PE-svetsare 
"Svanesunds Rör har en platt organisation, med hög teamkänsla som präglas av samarbete, nyfikenhet och en vilja att påverka och göra skillnad. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, frihet under ansvar och ett företag i ständig utveckling. I Svanesunds Rör har vi ett ledord RAKA RÖR -Respekt-Ansvar-Kvalitet-Alla"

Svanesunds Rör erbjuder
En platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Svanesunds Rör har en intressant orderportfölj och för dig som lockas av att vara med och ta företaget till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter!

Våra värderingar beskrivs bäst i vårt motto - ”Raka rör”, dvs allt vi gör kännetecknas av Respekt, Ansvar och Kvalitet. Vi erbjuder våra kunder anpassade lösningar med bra service och hög kvalitet. Vi gillar utmaningar och att få använda den samlade erfarenheten i teamet för att lösa våra kunders behov och utmaningar. 

Kontakt och ansökan
Ansöker gör du genom ansökningsknappen, där du bifogar CV och personligt brev. Ansvarig för denna rekrytering är Hasse Carlsson, VD, hans.carlsson@svanesundsror.se men frågor besvaras även av HR-Support Sven Hagberg, hr-support@uniwater.se. 

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen i gänget!

Om företaget
Svanesunds Rör är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2021 ca 720 MSEK och hade 220 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Solutions - Svanesunds Rör, Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO och ABAT.

Vatten och avlopp är ett av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Vi tycker att det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet så mycket lättare för så många människor varje dag. Läs gärna mer om oss på www.svanesundsror.se och www.uniwater.se

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Snickare, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.