Hoppa till innehåll

Projektledare inriktning eftermarknad
Göteborg

Studor är ett projektutvecklingsföretag med en passion för att skapa de bästa bostadsområdena från första idé till färdiga hus. Bolaget har framgångsrikt vunnit många markanvisningar och fått flera utmärkelser för sina projekt. Studor har som mål att expandera ytterligare de närmsta åren med ett flertal projekt runt om i Sverige.

Som projektledare med inriktning på vår eftermarknad kommer du att få arbeta i en liten och kompetent organisation under tillväxt, specialiserade på väldesignade bostadsområden.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett mer kontinentalt arbetssätt där arkitekten är med i bostadsprojektets alla faser och styr projektet från första idé till färdiga hus. Du har möjlighet att utvecklas tillsammans med våra seniora arkitekter och projektutvecklare. I vår organisation är varje medarbetares engagemang och ansvar viktigt och du kommer att få arbeta nära våra kunder, leverantörer och projekt.

Vad har Martin Dahllöf, projektutvecklare, att säga om livet på Studor?

"På Studor har vi stort engagemang i varje projekt. Vi startar ofta med att bege oss till platsen för det kommande projektet och undersöker hur naturen ser ut, vilka biotoper som finns och hur vi kan bygga på det mest skonsamma sättet och samtidigt tillvarata platsens unika förutsättningar. Vi underordnar oss alltid naturen med ambitionen att den biologiska mångfalden ska vara berikad när vi färdigställt projektet."

Läs mer på https://career.masterhelp.se/studor

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare erbjuds du ett självständigt och varierande arbete där din främsta uppgift är att finnas tillgänglig för våra kunder. Du har det övergripande ansvaret gällande våra projekt i eftermarkandsskedet, från överlämnande fram till garantitidens slut. Du är kundansvarig och hanterar besiktningsprocessen och tar hand om de punkter som framkommer i samband med dessa.

Rollen som projektledare innebär mycket externa kontakter med entreprenörer och myndigheter där du hanterar inköp, tar fram rapporter och tillståndsansökningar. Vi ansvarar i vissa projekt också för den tekniska förvaltningen där du är drivande i dessa frågor, koordinerar kundärenden och ansvarar för kvalitetsnivån samt upphandlar tjänster av externa parter. Du kan också bli delaktig i projekt när vi är i genomförandefas och även självständigt få möjlighet att ansvara för projektledning i mindre projekt.

Vem söker vi?

  • Du har lämplig teknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet
  • Du har tidigare erfarenhet av att jobba med besiktningsprocessen
  • Kunnig inom entreprenadjuridik
  • Du har förmågan att leda projekt och bidrar med ordning och struktur
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • Körkort är ett krav
Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa och utveckla relationer med våra kunder och underentreprenörer. Du är en sann problemlösare och känner dig mycket bekväm i att ha en planerande och samordnande roll.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Studor AB skapar bostäder med alla upplåtelseformer: äganderätt, bostadsrätt och hyresrätt. Vi köper mark och utvecklingsbara fastigheter och driver projekten i egen regi. Med egen eller externa arkitekter utformar vi omsorgsfullt bostadsområden för att skapa goda miljöer både inne och ute. Vi arbetar också med att ta fram nya detaljplaner tillsammans med kommunernas planavdelningar. Vår styrka är att se helheten, från markköp till färdig produkt. Vi sammanfogar ekonomi, funktion och arkitektur, för långsiktig hållbarhet. Inriktningarna på våra projekt är bostäder i alla former. Vi är en mindre organisation med 5-7 tjänstemän och har även en mindre markentreprenadverksamhet.

Läs mer på www.studor.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 apr. 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare