Hoppa till innehåll
Ansök nu

Projektassistent
Göteborg 

Studor är ett projektutvecklingsföretag med en passion för att skapa de bästa bostadsområdena från första idé till färdiga hus. Bolaget har framgångsrikt vunnit många markanvisningar och fått flera utmärkelser för sina projekt. Studor har som mål att expandera ytterligare de närmsta åren med ett flertal projekt runt om i Sverige.

Som projektassistent hos Studor kommer du att få arbeta i en liten och kompetent organisation under tillväxt, specialiserade på väldesignade bostadsområden.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett mer kontinentalt arbetssätt där arkitekten är med i bostadsprojektets alla faser och styr projektet från första idé till färdiga hus. Du har möjlighet att utvecklas tillsammans med våra seniora arkitekter och projektutvecklare. I vår organisation är varje medarbetares engagemang och ansvar viktigt och du kommer att få arbeta nära våra kunder, leverantörer och projekt.

Vad har Martin Dahllöf, projektutvecklare, att säga om livet på Studor?

"På Studor har vi stort engagemang i varje projekt. Vi startar ofta med att bege oss till platsen för det kommande projektet och undersöker hur naturen ser ut, vilka biotoper som finns och hur vi kan bygga på det mest skonsamma sättet och samtidigt tillvarata platsens unika förutsättningar. Vi underordnar oss alltid naturen med ambitionen att den biologiska mångfalden ska vara berikad när vi färdigställt projektet."

Läs mer på https://career.masterhelp.se/studor

Arbetsuppgifter
Som projektassistent kommer du att ha en bred roll där du både är involverad i våra projekt och stöttar oss i våra marknadsaktiviteter. Du kommer få möjlighet att växa med dina uppgifter genom att både självständigt och i samarbete med dina kollegor arbeta med att:

  • ansvara för tillvalsförsäljning
  • vara vår kontaktyta mot kunder och mäklare
  • assistera projektledare under pågående projekt
  • bistå vid markexploatering och tillståndsprocesser
  • ta fram försäljningsmaterial
  • analysera t.ex. konkurrentprojekt, markområden och marknad
  • ansvara för vår marknadsföring gällande profilfrågor, hemsida, sociala medier, nyhetsbrev mm.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som projektassistent har du tidigare kunskap eller erfarenhet av något/några av följande områden; projektutveckling inom bostäder, fastighetsförsäljning, utformning och design av bostäder eller marknadsföring. Vidare ser vi att du har:

  • lämplig utbildning eller likvärdig erfarenhet
  • grundläggande förutsättning för att leda projekt och bidrar med ordning och struktur
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Med tanke på rollens omväxlande arbetsuppgifter är det viktigt att du trivs i en miljö där flexibilitet och organisationsförmåga står högt på agendan. Till rollen som projektassistent söker vi dig som är lyhörd, intresserad och engagerad. Du uppskattar och klarar av att arbeta självständigt, har eget driv och utmanar gärna dig själv för att lyckas. När det kommer till marknadsdelarna kommer du få stort ansvar och fria händer att använda din kreativa förmåga, både när det kommer till bild och text. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Studor AB skapar bostäder med alla upplåtelseformer: äganderätt, bostadsrätt och hyresrätt. Vi köper mark och utvecklingsbara fastigheter och driver projekten i egen regi. Med egen eller externa arkitekter utformar vi omsorgsfullt bostadsområden för att skapa goda miljöer både inne och ute. Vi arbetar också med att ta fram nya detaljplaner tillsammans med kommunernas planavdelningar. Vår styrka är att se helheten, från markköp till färdig produkt. Vi sammanfogar ekonomi, funktion och arkitektur, för långsiktig hållbarhet. Inriktningarna på våra projekt är bostäder i alla former. Vi är en mindre organisation med 5-7 tjänstemän och har även en mindre markentreprenadverksamhet. 

Läs mer på www.studor.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare