Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker servicemedarbetare till landvetter!

Ansök nu
Är du utåtriktad och gillar kundservice? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I denna tjänsten kommer du att arbeta hos vår kund i Landvetter.

Du kommer hjälpa kunderna med produkter och tjänster som passar varje persons behov. Som servicemedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att ta hand om kunderna som vill hyra bil hos vår kund. Här kommer du att ge den bästa servicen och kundupplevelsen från det att kunden får nycklarna i handen tills dess att bilen är klarställd efter uthyrning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilar per telefon, mail och över disk. Utöver detta ingår även administrativa uppgifter som att redovisa hyresavtal samt andra vanligt förekommande kontorsuppgifter.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd direkt av kundföretaget. Uppdraget beräknas starta så fort vi hittat rätt kandidat och pågå tillsvidare.

Du börjar med en gedigen introduktion av kunniga medarbetare. Uppdraget är på heltid och arbetspassen är förlagda till både dag- och kvällstid och på sikt kan det även förekomma pass på helger.

Detta söker vi:

Du är kundorienterad och kommunikativ då rollen innebär mycket möten med kunder.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara/ha:
- B-körkort
- Gymnasial utbildning
- Ostraffad i belastningsregistret
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift
- Trivas med att arbeta inom kundservice

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete eller av service.

Låter det här som något för dig? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum, sök därför redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare