Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Underhållsingenjör till Elektroautomatik

Publiceringsdatum
02 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du passion för teknik och en stark nyfikenhet att lära dig mer? Har du underhållserfarenhet och besitter ett stort kundfokus? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Underhållsingenjör till Elektroautomatik! Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. De är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden - från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan de även erbjuda sina kunder AGV:er, konsulter, maskiner, service och utbildning genom deras affärsområden EA Mobile Robotics, EA Consultant, EA Machine, EA Service och EA Academy.

I rollen som underhållsingenjör kommer du tillhöra affärsområdet EA Consultant. Du arbetar ute hos Elektroautomatiks kund men även med att bygga laget och tillväxt för avdelningen. I uppdraget kommer du jobba ett stenkast från Elektroautomatiks kontor i Torslanda ute hos kund i anskaffningsprojekt. Du kommer jobba i team där ni säkerställer att anskaffad utrustning kommer på plats och levereras till produktion i rätt tid med rätt kost och kvalité.

I rollen som underhållsingenjör kommer du genomföra underhållstekniska aktiviteter av produktionsutrustningar. Du för tekniska diskussioner och är ansvarig för att skapa och uppdatera driftsäkerhetsupplägg som dokumentation, förebyggande underhåll, reservdelsberedning, nedbrytning av reservdelar och servicetips. Du kommer arbeta på både en operativ och strategisk nivå och ansvarar för att utveckla teknik, metoder och kompetenser i nya och befintliga produktionsprocesser. För att trivas i rollen behöver du ha ett stort kundfokus och en förmåga att bemöta olika sorters människor. Du gillar utveckling och att arbeta med ständiga förbättringar av arbetssätt och processer.

Vidare kommer du arbeta med:

* Kravställning för maskinleveranser
* Konstruktionsgranskning mot leverantör
* Skapa Underhålls FU’n
* Granska och vid behov ifrågasätta komponentval.
* Motivera leverantörsval
* Granska och arkivera el-dokumentation
* Säkerställa arkivering av löpande förändringar i PLC/NC/Robotprogram.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Elektroautomatik. Tjänsten är på heltid och planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse. Resor förekommer några veckor per år vid leverantörsmöten och funktionstester.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har teknisk kompetens inom arbetsområdet
* Har underhållserfarenhet som servicetekniker eller likvärdig kompetens
* Har en ingenjörsutbildning inom relevant område alternativt motsvarande erfarenhet
* Har goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande:

* Goda kunskaper i underhållssystemet Maximo
* Bakgrund inom maskinkonstruktion eller programmering

För att lyckas i rollen som Underhållsingenjör ser vi att du är ansvarstagande och har högt säkerhetstänk. Du besitter ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära sig mer. Du är duktig på att arbeta strukturerat och att synka ditt arbete tillsammans med andra på din avdelning. Vidare har du en positiv inställning, är duktig på att kommunicera och samarbeta med andra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!

Sökord: Underhåll, Ingenjör, Underhållsingenjör, Automation

Sökord: Underhåll, Ingenjör, Underhållsingenjör, Automation
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Kungälv
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga