Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Supply Chain Planning Coordinator till aktör inom fordonsindustrin

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du utvecklas inom Supply Chain? Är du redo att vara en del av den dynamiska världen inom fordonsindustrin och påverka dess framtid? Då är detta din chans!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker en Supply Chain Planning Coordinator till vår kund som är marknadsledande inom fordonsindustrin. Företaget, med sitt huvudkontor i Göteborg och globala närvaro, är känt för sin innovativa approach och banbrytande teknik inom fordonssektorn.

Som Supply Chain Planning Coordinator kommer du vara en del av teamet Program Planning och Order Management (PP&OM). Teamet är globalt ansvarigt för att uppfylla vår kunds produktionsorderbok för alla anläggningar och bilmodeller, enligt beslutat produktionsprogram. Teamet hanterar orderboken genom daglig orderplanering och manuell hantering av beställningar, allt med fokus på hög kundservice för att stödja uppsatta mål. Teamet är kontaktpunkten för alla aktörer när det gäller frågor och förfrågningar relaterade till produktionsorderboken.

Tjänsten ger dig en utmärkt möjlighet att utveckla ett tvärfunktionellt nätverk hos vår kund eftersom uppgifterna kräver nära samarbete både internt och externt. Den ständigt föränderliga miljön i denna affärskritiska operativa roll ger många möjligheter att växa professionellt och inom området Operations Planning och Supply Chain Management.

Som Supply Chain Planning Coordinator kommer du att identifiera och utföra åtgärder som behövs för att fylla på produktionsorderboken före sista dagen för orderändring samt övervaka orderintag och kapaciteter i orderhanteringssystemet ARO. Du kommer också att vara ansvarig för en uppsättning komponentkapaciteter som styr orderintaget.

Förutom operativa uppgifter kommer du även vara en del av att implementera nya IT-system och verktyg, nya processer och arbetssätt som är på gång för PP&OM. Du kommer att vara en del av ett dedikerat och kompetent team där du kommer att kunna utbyta kunskap kring den nya Order to Delivery-processen.

Dina huvudsakliga uppgifter består bland annat utav:

* Säkra 100% uppfyllnad av orderboken för aktörer och regioner inom ansvarsområdet
* Hantera orderförfrågningar från aktörer och regioner
* Analysera produktionsorderbokssituationen och proaktivt hantera problem och utmaningar
* Skapa dagliga orderrapporter baserade på data i Orderhanteringssystemet
* Identifiera, utveckla och implementera förbättringar både inom teamet och tvärfunktionellt. Nya arbetssätt, IT-system och verktyg samt automatisering
* Delta i den månatliga programprocessen och utföra relaterade orderplaneringsaktiviteter
* Driva utfasningsaktiviteter och säkerställa att alla order i systemet är klara i tid
* Stödja med systemexekveringsuppgifter när efterfrågan och tillgången justeras i den månatliga programplaneringsprocessen
* Utföra orderrörelser i systemet för att återspegla den senaste programplanen
* Uppdatera och underhålla KPI-paneler för ledningsöversikter

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. Startdatum är omgående eller enligt överenskommelse, och arbetstiderna är förlagda under ordinarie kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet.
* Har erfarenhet av att arbeta med planerings- och orderhanteringssystem samt Excel
* Talar och skriver flytande på svenska och engelska

Meriterande är:

* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller någon form av kunskap inom Supply Chain
* Erfarenhet av att arbeta med applikationer som ARO (Assembly Receive Order), Hercules, CPAM och Power BI.

Vi söker dig som har starka kommunikations- och samarbetsfärdigheter. Analytiska färdigheter i kombination med en lösningssökande inställning och en positiv attityd är avgörande för att trivas och lyckas i rollen. Du tar ansvar för givna uppgifter och ansvarsområden, och du har ett intresse av att lära dig de olika system som är relevanta för tjänsten. Rollen är affärsinriktad och eftersom miljön runt oss ständigt förändras behöver du kunna hantera oförutsägbara situationer i kombination med hög komplexitet. Vidare är du nyfiken och har en bevisad drivkraft för förändring. Optimering av arbetsprocesser för att öka effektiviteten är en del av rollen parallellt med de operativa uppgifterna, och du känner dig bekväm med att identifiera och driva förbättringsaktiviteter tillsammans med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

*ALLA ANSÖKNINGSHANDLINGAR SKA VARA PÅ ENGELSKA*

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Supply Chain management, Ekonomi, Supply Chain, Logistik, Logistikplanering

Sökord: Supply Chain management, Ekonomi, Supply Chain, Logistik, Logistikplanering
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare