Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobb till Pågen!

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett tekniskt intresse, är driven och ansvarstagande? Vi söker nu maskinoperatörer/produktionsmedarbetare för sommarjobb till Pågen, ett fartfyllt jobb med mycket ansvar!

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter kommer vara bl.a:
- Övervakning och enklare underhåll av maskin
- Paketera produkter
- Utföra mätningar och kontroller löpande
- Leverera våra produkter på utsatt tid vidare i produktionen
- Städ och underhåll av maskiner
- Övriga förekommande arbetsuppgifter inom produktionsavdelningen.

I denna processen letar vi efter personer som ska arbeta i olika delar i produktionen och beroende på vilken del man arbetar i ser arbetstiderna något olika ut. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är tillgänglig att arbeta under mer eller mindre hela sommarperioden och är öppen för olika arbetstider. På arbetsplatsen finns det olika skift, både dagtid, kvällstid och natt.

Detta är ett rekryteringsuppdrag och du blir anställd direkt av Pågen.

Detta söker vi:

Till de här tjänsterna krävs det ej att du tidigare har arbetat som specifikt maskinoperatör men har du gjort det så är det ett stort plus. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande och ordningsam samt att du tycker om att arbeta både i team och enskilt. Arbetet som maskinoperatör är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt samt att man är kvalitets- och hygienmedveten.

Vi tror att du trivs med fysiskt och monotont arbete. Vi ser gärna att du är fysiskt aktiv då det kan förekomma tyngre lyft och plock samt att du har ett tekniskt intresse och kan se över maskinerna vid eventuella fel. Det är av stor vikt att du har ett hygientänk då du kommer att arbeta i en steril miljö med fokus på kvalité.

Tjänsten startar i maj/juni och löper över sommaren. Vi kommer löpande ha intervjuer och urval. Ansök därmed redan idag!

Sökord: Maskinoperatör, Produktion, Produktionsarbete, Livsmedel, Tillverkning

Sökord: Maskinoperatör, Produktion, Produktionsarbete, Livsmedel, Tillverkning
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com