Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobb som Programmerare till LIMAB AB

Ansök nu
Söker du ett sommarjobb inom programmering? Vill du dessutom utveckla dina teoretiska kunskaper och sätta om dem i praktiken? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

LIMAB AB utvecklar, tillverkar och säljer beröringsfri mätutrustning baserad på laserteknologi till industriella applikationer. Försäljningen har en exportandel om mer än 90% och är inne i ett expansivt skede. Företaget är ett av de ledande inom sitt område med dotterbolag i USA, Tyskland och Storbritannien.

Just nu behöver LIMAB förstärka sin personalstyrka med en programmerare under sommaren! Som Programmerare kommer du att programmera en (eller fler) konfigurationsmjukvaror för deras lasersensorer. Programvaran har kommunikationen med sensorer via ett eget TCP-protokoll och utvecklingen sker i Visual Studio (.Net och C#).

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos LIMAB. Tjänsten är ett sommarjobb på heltid som förväntas starta vecka 23 och pågå i cirka 8 veckor. Arbetstiderna är förelagda under kontorstider och du förväntas arbeta på plats på kontoret.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Studerar programmering på högskola eller yrkeshögskola eller har erfarenhet inom området
*Har goda kunskaper i C-Sharp
*Har ett stort driv och ett intresse för programmering

Meriterande är om du:
*Har erfarenhet av att programmera mot hårdvara

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Programmerare, IT, Programmering, Hårdvara, Mjukvara

Sökord: Programmerare, IT, Programmering, Hårdvara, Mjukvara
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare