Sommarjobb som budbilschaufför i Mölndal

Sommarjobb som budbilschaufför i Mölndal

Är du en framåt och social person som trivs med bilkörning? Söker du ett spännande sommarjobb som tillåter dig att vara både utomhus och aktiv? Om så är fallet, då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som budbilschaufför på heltid i sommar. Som chaufför hos vår kund arbetar du främst med utdelning av e-handelspaket till privatpersoner i Mölndal och närliggande områden med skåpbil.

Du utgår från vår kunds terminal i Mölndal men är sedan ute på vägarna och levererar paket utifrån planerad rutt. Detta är en tjänst som sommarvikarie där du kommer arbeta heltid under minst v.27-31 (men tidigare start kan vara aktuellt) och arbetar måndag-fredag. Inför en eventuell anställning kommer du få en betald upplärning i arbetsuppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. Vår kund är ett stort och välkänt företag inom logistikbranschen som ständigt växer och utvecklas. Du får därför en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt! För dig som visar framfötterna kan det finnas möjligheter till att jobba även efter sommaren på deltid.

Detta söker vi:

Då denna tjänst innebär många härliga möten med kunder söker vi dig som är en glad och positiv person som trivs med kundkontakt. Du trivs i ett fartfyllt tempo och är inte rädd för att hugga i. Tunga lyft och rörelse är en stor del av arbetet och det är därför viktigt att du har god fysik.

För att vara aktuell för tjänsten måste du:
- Inneha B-körkort och god körvana.
- Ha gymnasieexamen
- Kunna kommunicera och läsa instruktioner på svenska

I denna process genomför vi utdrag av belastningsregistret.
Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Budbil, B-chaufför, Leverans, Chaufför, Sommarjobb

Sökord: Budbil, B-chaufför, Leverans, Chaufför, Sommarjobb
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se