Hoppa till innehåll
Har du ett stort intresse för truckar och teknik? Vill du arbeta med förebyggande och akut underhåll av truckar? Då har vi rollen för dig

Information om uppdraget:

STILL är en världsledande leverantör av intralogistiska lösningar för truckar och lagerteknik och ingår i koncernen KION Group som med cirka 40 000 medarbetare globalt är en av marknadens starkaste aktörer. Hos STILL Sverige får du tryggheten med att jobba inom en stor koncern kombinerat med lokal gemenskap, flexibilitet och korta beslutsvägar. Hos STILL har du möjlighet att bli en nyckelspelare i ett växande företag där ditt arbete kommer ha ett stort inflytande. Kunden erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med stor frihet. Häng med dem på deras resa till toppen!

I din roll som Servicetekniker kommer dina primära arbetsuppgifter vara att serva, reparera och underhålla alla truckar för STILL’s kund. Vidare kommer du att stötta kunden inom el, diesel, hydraulik och mekanik samt se till att hålla truckarna rullande och bidra till att nå högsta möjliga effektivitet och prestation i kundens produktion.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos STILL. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta i ett flexibelt två-skift. Det innebär att du framförallt kommer att arbeta dagtid men att du i genomsnitt kommer att arbeta en vecka med kvällar i månaden. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har erfarenhet som Servicetekniker eller likvärdigt arbete
* Har ett stort intresse för felsökning och reparation
* Har en gymnasieutbildning inom fordon eller en yrkeshögskoleexamen som Servicetekniker
* Talar och skriver obehindrat på svenska
* Har god datorvana
* Har B-körkort

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper! För att trivas i rollen som Servicetekniker ser vi att du är ansvarstagande, noggrann och är en problemlösare. Vidare har du en god servicekänsla och sätter alltid kunden i fokus.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, tekniker, bilmekaniner, fordon

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, tekniker, bilmekaniner, fordon
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (27 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Strömstad
Industri & Anläggning
Företagslogga