Hoppa till innehåll
Är du tekniskt lagd och vill ha ett ansvarsfullt och varierat arbete? Nu har du möjlighet att bli en del av familjära Protoma, vi är på jakt efter en ny serviceplanerare till verkstaden i Stora Höga.

Information om uppdraget:

Som serviceplanerare för en av Protomas verkstäder har du en central roll, du tillsammans med din närmsta chef har det dagliga ansvaret över kvalité, arbetsmiljö och planering av tilldelade arbetsordrar. Organisatoriskt är du en del av serviceteamet vilket innebär att arbeta operativt i verkstaden kan förekomma vid behov. Du har daglig dialog med både externa och interna kontakter. Därmed är det viktigt att den kommunikativa och serviceinriktade delen faller sig naturligt för dig som person.
I tjänsten som serviceplanerare kommer du vara placerad i Stora Höga. Ett perfekt jobb för dig som gillar variation, är tekniskt intresserad och gillar att möta människor!
Du kommer bland annat ansvara för:
* Arbetsorderhantering
* Beredning tilldelade arbetsordrar
* Planering och resursbokning av servicetekniker

Detta söker vi:

Teknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom service och reparationer av mekanisk utrustning så som pumpar, motorer, transportskruvar, kompensatorer etc.
* Har arbetat i en kommunikativ roll där administration och koordinering varit en del av det dagliga arbetet
* Erfarenhet från externa kund och leverantörskontakter.
* Goda datorkunskaper, är van att arbeta med affärssystem, med fördel Pyramid
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift

För att kunna hålla en hög servicegrad både internt och externt så krävs en viss tillgänglighet och arbete utanför ordinarie arbetstid under vissa tillfällen och perioder, detta kan handla om exempelvis oplanerad frånvaro, planering av akutjobb eller support till personal ute i arbete.
En viktig del i rollen är att man ska kunna hantera flera ärenden samtidigt och även vara alert på att jobb bokas om, flyttas och även kanske behöver ändra vem som utför arbetet om jobbet flyttas i tid. Vi söker dig som trivs i en kommunikativ roll där du både får nyttja dina strukturerade och noggranna färdigheter i kombination med din sociala förmåga.
Vidare kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att planera självständigt. Du är lösningsorienterad, men sitter inte på egen kammare för att lösa problem utan söker aktivt kunskap hos andra för att komma vidare i jobbet.
Du har lätt för att inge ett förtroende till kunder och anpassar din kommunikation efter mottagaren. Du har ett genuint tekniskt intresse och vill därmed lägga ner den tid som krävs för att förstå Protoma som bolag och de tjänster de erbjuder deras kunder.

Sökord: Administration, Teknik

Sökord: Administration, Teknik
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare