Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Senior Inköpare till aktör inom fordonsindustrin

Sista ansökningsdag
17 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du gedigen arbetslivserfarenhet inom inköp? Söker du en ny utmaning och är intresserad av att arbeta i en dynamisk, global miljö? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en inköpare till en av våra kunder som är marknadsledande inom fordonsindustrin. Företaget har sin bas i Göteborg, där även huvudkontoret är beläget. Utöver detta har de kontor och anläggningar runt om i hela världen.

På Inköp är du en del av ett globalt team med uppdraget att utveckla och upprätthålla en världsledande leverantörsbas. I rollen som inköpare kommer du tillhöra klimatteamet, som är en del av fordonsteknikteamet med ansvar för alla inköpsrelaterade aktiviteter. I den här rollen kommer du att leda och stödja tvärfunktionella inköpsprojekt, inklusive förberedelser, implementering, analys, förhandlingar, leverantörsval, hållbarhet och kontraktshantering. Som person behöver du våga ifrågasätta status quo eller specifika vägar med intressenter, leverantörer och kollegor, samt arbeta proaktivt för att skapa en bättre förståelse och arbeta för gemensamma lösningar.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter att innefatta:

* Stödja, utveckla och implementera leverantörsstrategier
* Skapa och underhålla kommersiella relationer med leverantörer och intressenter
* Marknadsanalys, prioritering och identifiering av optimala förhandlingstaktiker
* Hantering av affärer i pågående produktion

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och arbetar som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda till kontorstid. Tjänsten planeras att starta omgående och pågå till 2025-03-31, med stor möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* Högskoleutbildning inom relevant område
* Minst 8 års relevant arbetslivserfarenhet inom inköp
* Erfarenhet av förhandlingar

Vi letar efter en engagerad och driven person som brinner för att leverera resultat på hög nivå. För att trivas och lyckas i den här rollen är det viktigt att du har utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor. Du är en naturlig lagspelare som motiveras av att arbeta tillsammans med andra för att nå gemensamma mål, men du har också förmågan att arbeta självständigt och driva egna initiativ från idé till slutförande.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

ALLA ANSÖKNINGSHANDLINGAR SKA VARA PÅ ENGELSKA

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Inköpare, Inköp, Purchaser, Procurement, Ekonomi

Sökord: Inköpare, Inköp, Purchaser, Procurement, Ekonomi
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com