Säljare B2B till Scandinavian Travel Innovation

Säljare B2B till Scandinavian Travel Innovation

Har du ett genuint intresse för försäljning och service? Drivs du av att skapa relationer och att fira framgångar tillsammans med andra? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Scandinavian Travel Innovation AB är ett koncept- och designdrivet företag med passion för att hitta nya innovativa lösningar. Företaget skapar resväskor och accessoarer främst inom varumärkena EPIC och AIRBOX från huvudkontoret i Askim, Göteborg. Kärnan i allt de gör är användarnas behov av deras produkter och den ödmjuka beslutsamheten att skapa lösningar och produkter bättre än någon tidigare gjort alltid med miljön i åtanke. Scandinavian Travel Innovation AB:s hemmamarknad är Skandinavien men finns representerade i 25 länder.

Läs mer här: travelinnovation.se / epictravelgear.com / airboxtravelgear.com

Företaget växer och behöver nu utöka sin personalstyrka med en Säljare! I rollen som Säljare kommer du ansvara över kunderna inom Sverige. Du kommer vara kundernas primära kontaktperson där du levererar en förstklassig kundupplevelse. Du jobbar i ett tätt samarbete med försäljningschefen som kommer stötta dig i det dagliga arbetet. Du erbjuds frihet under eget ansvar och stora möjligheter till att utvecklas i din roll!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

* Vårda och utveckla befintliga kundrelationer
* Nykundsbearbetning; Uppsökande försäljning via telefon och fysiska besök
* Säljsupport; Orderhantering, reklamationer och svara på konsumentfrågor
* Merchandising; Hålla i utbildningar, mässor och frukostmöten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd hos Scandinavian Travel Innovation. Tjänsten är på heltid med bas i Göteborg och arbetstiderna är till största del kontorstider, med möjlighet till flex. Då Scandinavian Travel Innovation har kunder runt om i hela landet kommer resor vara en stor del av tjänsten. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och service. Du besitter en självklar förmåga att sätta kunden och kollegor i fokus samt strävar målinriktat för att varje kontakt ska uppfattas som ett professionellt bemötande. Du har lätt för att kommunicera i såväl tal som skrift samt duktig på att strukturera och planera din tid. Vidare ser vi att du har en positiv och ödmjuk inställning, likväl som du drivs av individuella och kollektiva framgångar.

Vidare ser vi att du:

* Besitter någon form av säljerfarenhet, företrädesvis inom retail
* Har B-körkort
* Behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift

Meriterande är:

* Har erfarenhet av något affärssystem
* Kunskaper i Excel

Passar ovan på dig? Sök redan idag, urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma till att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Säljare, Försäljare, Butiksmedarbetare, Företagsäljare, Försäljning

Sökord: Säljare, Försäljare, Butiksmedarbetare, Företagsäljare, Försäljning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se