Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Säljande Försäkringsrådgivare till If Skadeförsäkring

Ansök nu
Vill du vara med och trygga personers vardag och samtidigt utveckla dina kunskaper inom försäljning? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Försäkringar handlar om livet och kan vara det som avgör om man vågar köpa en bil, byta bostad eller bege sig på sin drömresa. Det kan vara den avgörande faktorn om en ide blir till verklighet eller en dröm förvandlas till en möjlighet! Som Säljande Försäkringsrådgivare ser du till att finnas vid kundernas sida och göra dem rätt försäkrade. Du hjälper människor till en tryggare framtid och möjliggör att tanken på ett hus, en resa eller en ny bil inte bara stannar vid en tanke. Nu söker vi dig som vill arbeta som försäkringsrådgivare och med proaktiv försäljning i en trygg och stabil Nordisk koncern och bli del av en avdelning som präglas av glädje, prestation och en familjär kultur.

Om teamet:

If Skadeförsäkring välkomnar dig till en kultur där du får möjlighet att tillsammans växa och utvecklas och där förtroende och pålitlighet är viktiga grundstenar i deras arbete och som dom ser att du identifierar dig med. Vi tror att du vill vara med och bidra till att skapa och vidareutveckla If Skadeförsäkrings kultur men också bidra till deras vision att försäkra alla våra kunder rätt. If Skadeförsäkring tror också att glädje, prestation och en familjär kultur är viktiga nyckelord för deras avdelning och den anda som dom eftersträvar i deras nya team.

Du erbjuds:

* En inkluderande arbetsmiljö där alla är välkomna
* Lunchförmåner
* Karriär- och utvecklingsmöjligheter i det största försäkringsbolaget i Norden
* Sociala aktiviteter
* Möjlighet till en hybrid arbetsplats
* En hälsofrämjande arbetsplats som exempelvis erbjuder friskvårdsbidrag
* Rabatt på försäkringar tecknade hos If skadeförsäkringar
* Hög pensionsavsättning

Om rollen:

I rollen som Säljande Försäkringsrådgivare hjälper du If Skadeförsäkrings kunder att bli rätt försäkrade genom att skapa skräddarsydda försäkringslösningar. Det gör du genom proaktiv kontakt av både nya såväl som befintliga kunder för att se över deras privata försäkringar. Du ansvarar för hela säljprocessen, från första kontakt med kund till avslut och kommer att arbeta med samtliga försäkringar som If Skadeförsäkring erbjuder, som exempelvis hem-bil-och personförsäkring. Du kommer att genomföra dina möten med kunderna via telefon samtidigt som du kommer arbeta i interna system.

Tjänsten är på heltid och startar 28 Augusti 2023. Vid start får du en gedigen utbildning inom försäkringsrådgivning och säljteknik som gör dig redo för den betydelsefulla roll du kommer att ha hos If Skadeförsäkring. I rollen får du kontinuerlig coaching så att du kan utvecklas i ditt arbete. Arbetstiden är förlagd på måndagar: 8:30-17:00, tisdagar 8:00-17:00, onsdag och torsdag mellan 09:00 - 18:00 samt fredagar 09:00 - 16:00.

För denna tjänst sköter StudentConsulting rekryteringsprocessen och du anställs sedan direkt av If Skadeförsäkring. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare: Alexandra Kaleta, alexandra.kaleta@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett engagemang för försäljning och är en prestationsorienterad person. Du utmanar dig själv och ser utveckling som en naturlig del av ditt arbete. Du tar ägandeskap för ditt arbete, arbetar självständigt och har en lösningsorienterad inställning. Du motiveras av kontakten med kunden och strävar efter att göra det komplexa enkelt och har alltid kunden i fokus. Du drivs av att skapa de bästa förutsättningarna för varje kund och du tar dig an varje samtal och kontakt med kunden med mod. Sist men inte minst är du en lagspelare som alltid vill bidra till såväl teamets gemensamma som dina individuella mål.

Du har också:

* En avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med försäljning och rådgivning från ett kundcenter
* Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
* Känner dig trygg med dator och telefon som dina främsta verktyg

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Försäljning, Säljare

Sökord: Kundtjänst, Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Försäljning, Säljare
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare