Robottekniker till KUKA Nordic

Robottekniker till KUKA Nordic

Är du intresserad av teknik och robotar? Vill du jobba i en internationell automationskoncern? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

KUKA är en internationellt verksam automationskoncern med ca 14 000 medarbetare. KUKA Nordic är ett dotterbolag till KUKA AG vars huvudkontor ligger i Augsburg. Som en av världens ledande leverantörer av intelligenta automationslösningar är KUKA idag en helhetsleverantör: Från robotar och celler till helautomatiserade anläggningar - spjutspetsteknik som idag används inom en lång rad branscher: Automotive, Electronics, Metal & Plastic, Consumer Goods, E-Commerce/Retail och Healthcare.

Just nu söker vi en Robottekniker till KUKA Nordic i Göteborg! Som Robottekniker utför du bland annat servicearbeten och reparation för KUKA Nordics kunder. Du ansvarar även över att KUKA Nordics kvalitetssystem inom området följs upp och utvecklas.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

* Utföra servicearbeten och reparation hos kund
* Svara på kunders tekniska frågor (teknisk support - hot line)
* Delta vid idrifttagning av robotar och anläggningar
* Programmering av robotar
* Kunna ge intern teknisk säljutbildning till övriga säljorganisationen på produkter
* Stödja försäljnings- och utbildningsavdelningen med avseende på tekniska frågor
* Marknadsföra produkter inom arbetsområdet ute hos slutkunder
* Att hjälpa till inom kompetensområde med andra uppgifter inom företaget där så behövs.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos KUKA Nordic. Tjänstgöringsgraden är flexibel och kan formas utifrån dina önskemål och tillgänglighet. Då KUKA Nordic har kunder över hela landet kommer övernattning tillkomma. Tjänsten planerar att starta i mars 2023 eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* Relevant gymnasial utbildning
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Elkunskap
* B-Körkort
* Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift

Som person ser vi att du är en kommunikativ lagspelare som jobbar lika bra självständigt som tillsammans med andra. Du har en naturlig förmåga att bygga relationer och värderar att ge god service till kunderna. Med en lösningsorienterad inställning kan du ta itu med problem på ett effektivt sätt. Du räds inte för att ta egna beslut samt har lätt för att hålla ordning och reda.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma till att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Robot, Robottekniker, Teknik, Automation, Service

Sökord: Robot, Robottekniker, Teknik, Automation, Service
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se