Rekryteringsassistent till StudentConsulting i Göteborg!

Rekryteringsassistent till StudentConsulting i Göteborg!

Är du en målinriktad, flexibel och driven student? Tycker du om att arbeta med kunder och samtidigt vill utvecklas inom rekrytering? Vi söker nu en engagerad rekryteringsassistent till StudentConsultings kontor i Göteborg!

Information om uppdraget:

Vi växer och behöver förstärka vårt team i Göteborg med en person som kommer arbeta i rollen som rekryteringsassistent. Tjänsten innebär att stötta upp rekryterare i rekryteringsprocesser samt eventuellt stötta upp i bemanningen med arbetsuppgifter som exempelvis schemaläggning och inbokning av konsulter. Du kommer i rollen arbeta i team, nära kundansvarig, rekryterare och enhetens affärschef. Vi sitter i trevliga lokaler belägna vid Lilla bommen centralt i Göteborg.

Tjänsten som rekryteringsassistent är ansvarfull och innebär både administrativa och serviceinriktade arbetsuppgifter med rekrytering som huvudområde. Rollen innebär mycket kontakt med kandidater och företag.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer, personliga intervjuer samt referenstagning.
- Telefon- och mailkontakt med konsulter och kunder.
- Annonsutformning och publicering.
- Schemaläggning och inbokning av konsulter.

Tjänsten är långsiktig på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta ca 16 timmar/vecka. Arbetstiderna är i huvudsak mån-fre dagtid, även halvdagar förekommer samt möjlighet att arbeta hemifrån och på kvällstid. Då vår arbetsbelastning är varierande kan behovet av din hjälp variera från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel men i gengäld arbetar med eget ansvar och tider som passar dig bäst. Tjänsten planeras att starta så snart vi har hittat rätt och det kommer även troligt erbjudas möjlighet att arbeta fler tider under sommaren.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser på Universitet eller Högskola inom personal/ekonomi/service eller liknande och har minst 1 år kvar av dina studier. Har du arbetslivserfarenhet inom serviceyrke eller rekrytering ses detta som mycket meriterande, dock är det inget krav. Det absolut viktigaste är att du har rätt inställning och engagemang.

Vi tror att du som person är driven, resultatorienterad, gillar när det händer mycket och samtidigt noggrann i dina uppgifter. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning, du gillar att hitta lösningar istället för problem. Vidare är du orädd för att ta egna initiativ och anta nya utmaningar, det är istället något du motiveras av i ditt dagliga arbete. Då du kommer arbeta både självständigt och i team ser vi att du är ansvarstagande och har lätt för att planera din egen tid.

Inkommande ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Rekrytering, Bemanning, Student, Rekryteringsassistent, Deltid

Sökord: Rekrytering, Bemanning, Student, Rekryteringsassistent, Deltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se