Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Receptionist/Kontorsservice på deltid

Vill du jobba på ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag? Söker du efter ett omväxlande deltidsjobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Receptionist på deltid till ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag. Vår kund är en fullservicebyrå inom revision, redovisning, skatt och rådgivning. Företaget sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Göteborg.

Som Receptionist kommer du ta emot och ge god service till företagets besökare och medarbetare. Du ansvarar för att det är rent och snyggt på alla allmänna ytor på kontoret och jobbar proaktivt för att det ska vara en inbjudande kontorsmiljö. Andan på kontoret genomsyras av professionalitet och du kommer vara ansiktet utåt för byrån. I rollen ingår många kontaktytor, både interna och externa, där du har kontakt med kunder och leverantörer samt med dina kollegor. Vidare kommer dina arbetsuppgifter bestå utav:

* Planering, inköp och övriga förberedelser inför frukost- samt middagsevent
* Stötta revisorerna i diverse administrativa arbetsuppgifter
* Posthantering
* Övrig administration och inköp

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult hos vår kund. Tjänsten är en deltidsanställning på 50% och beräknas starta i maj. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 9-13 med vissa undantag för kvälls- och morgonevent.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är har en god känsla för service och som trivs med administrativa arbetsuppgifter. Du besitter en självklar förmåga att sätta kunden och kollegor i fokus samt strävar målinriktat för att varje kontakt ska uppfattas som ett professionellt bemötande. Du har lätt för att kommunicera i såväl tal som skrift, är självgående samt är duktig på att strukturera och planera din tid.

Vidare ser vi att du:

* Talar och skriver flytande på svenska och engelska
* Har god datorvana
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande

Passar ovan på dig? Sök redan idag, urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma till att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Receptionist, Reception, Ekonomi, Redovisning, Kundservice

Sökord: Receptionist, Reception, Ekonomi, Redovisning, Kundservice
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare