Order Manager

Order Manager

Söker du en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter? Trivs du dessutom i en internationell miljö? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en Order Manager till en av våra kunder! Vår kund är ett mindre internationellt företag som befinner sig i en spännande expansionsfas. Här möts du av en dynamisk kultur som präglas av högt tempo och engagerade kollegor. Som Order Manager kommer du ha en koordinerande roll och utgöra central funktion i deras utvecklingsresa. Du kommer ha mycket kontakt med kunder och leverantörer liksom kollegor på olika avdelningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

* Hantering av kund- och inköpsorder
* Daglig kontakt med kunder, leverantörer och kollegor
* Fraktbokning, hantering av fraktdokument samt uppföljning fram till leverans
* Säljsupport, vilket bland annat innebär att förbereda offerter och hålla koll på lagernivåer
* Arbeta i företagets ERP-system där även lagerhantering ingår
* Uppföljning och förbättringsarbete av processerna, från beställning till leverans
* Analysera kostnader och hitta kostnadsbesparingar inom sitt ansvarsområde

Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. För rätt person finns stora möjlighet till intern anställning efter konsultperioden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider, med möjlighet till flex. Tjänsten planerar att starta enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen ser vi att du:

* Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, så som inköp eller ekonomi, eller erfarenhet vi bedömer som likvärdig
* Har erfarenhet av orderhantering, inköp och fraktbokning
* Är bekväm med kund- och leverantörskontakter
* Talar och skriver flytande i Svenska såväl som Engelska
* Goda kunskaper i Excel

* Erfarenhet av CRM och affärsystem ses som meriterande

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper! Vi ser att du som söker har ett stort driv och en vilja att utvecklas i tjänsten och på företaget. Du är en nyfiken person som ständigt söker efter utvecklingsmöjligheter och förbättringar. Du trivs att jobba i en dynamisk miljö med mångsidiga arbetsuppgifter och högt tempo. Även att ha en koordinerande roll med många kontaktytor, vilket förutsätter att du besitter en mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift. Struktur, ordning och reda är en självklarhet för dig likväl som att ta egna intiativ och komma med idéer. Du är en person som får saker och ting att hända, ser lösningar i stället för problem och är mån om att göra det lilla extra. Vidare ser vi att du jobbar lika bra självständigt som tillsammans med andra.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Inköp, Inköpare, Ekonomi, Ekonom, Logistik

Sökord: Inköp, Inköpare, Ekonomi, Ekonom, Logistik
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se