One-site tekniker

One-site tekniker

Gillar du att jobba självständigt, drivs av att ge god service samt att ställas inför tekniska utmaningar? Se då hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en driven Onsite-tekniker till en av våra kunder. Kunden är Nordens ledande serviceleverantör av teknisk utrustning och kännetecknas av att vara betrodd av världsledande teknikleverantörer, komponenttillverkare, systemintegratörer samt andra kundföretag.

Som onsite-tekniker kommer du att arbeta med IT-support på plats ute hos kund. Du hjälper kunderna med olika IT-relaterade problem och utmaningar/uppdrag. Det kan handla om allt ifrån att installera nya datorer, hantera upplåsning av konton, /koppling av skrivare, uppgradering av programvaror till hantering av nätverksproblem eller att felsöka befintliga datorer och skrivares hård- och mjukvara. Rollen ställer krav på flexibilitet och servicemedvetenhet. Det är en omväxlande och utvecklande roll dig som brinner för teknik och som vill leverera förstklassig service.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får en anställning hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överrenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* Ett brinnande intresse för IT och teknik
* Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* God kommunikativ förmåga och en vilja att ge förstklassig service
* Manuellt B-körkort

Känner du att du matchar rollen och blir nyfiken på att veta mer? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma till att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Tekniker, It, IT-tekniker, One-site tekniker, it tekniker

Sökord: Tekniker, It, IT-tekniker, One-site tekniker, it tekniker
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se